Apledojuma dēļ šorīt apgrūtināta braukšana pa vairākiem autoceļiem Latgalē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Šorīt apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanu pa vairākiem valsts galvenajiem autoceļiem Latgalē, aģentūru LETA VAS «Latvijas Valsts ceļi».

Braukšana ir apgrūtināta Terehovas virzienā no Ludzas līdz Terehovai un Daugavpils virzienā no Rēzeknes līdz Špoģiem, bet uz reģionālajiem autoceļiem - Ludzas un Madonas apkārtnē.

Slidenos ceļa posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem. Ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas astoņas VAS «Latvijas autoceļu uzturētājs» ziemas dienesta tehnikas vienības.

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi šodien būs apmācies laiks un lietus, dažviet iespējams arī slapjš sniegs. Atsevišķos ceļa posmos veidosies apledojums.

Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, autovadītāji aicināti izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un stilu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu