Iereibis vīrietis bez tiesībām Jēkabpils novadā izraisa avāriju ar četriem cietušajiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vakar Jēkabpils novadā avārijā, ko izraisījis iereibis vīrietis, turklāt bez vadītāja apliecības, cietuši četri cilvēki, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes galvenā speciāliste Ieva Sietniece.

Avāriju izraisījis 1991.gadā dzimušais, braucot ar «Opel Vectra», kas sadūrās ar tajā pašā gadā dzimuša vīrieša vadīto «Volkswagen Touran».

Jēkabpils slimnīcā ar traumām nonākuši gan abi autovadītāji, gan «Opel» pasažieri - 1992. un 1984.gadā dzimušas personas.

Policija noskaidrojusi, ka avārijas izraisītājs bija gandīz vienas promiles reibumā, turklāt auto vadījis bez transportlīdzekļa vadītāja apliecības.

Jau vēstīts, ka vakar Latvijā reģistrēti 29 ceļu satiksmes negadījumi, kas ir ievērojumi mazāk nekā ikdienā. Avārijās Latvijā cieta seši cilvēki, tostarp divi gājēji. Avārijās četri cilvēki cieta Zemgalē, bet pa vienam - Vidzemē un Latgalē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu