Avārijās Latvijā cietuši 10 cilvēki, bet viens gājis bojā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Vakar Latvijā reģistrēti 78 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 10 cilvēki, bet viens cilvēks Rīgā gāja bojā, aģe tūru informēja Valsts policija.

Traģiskā avārija notika Rīgā, Meža prospektā, kur kravas automašīna «Scania» uzbrauca 1932.gadā dzimušai gājējai. Sieviete no gūtajām traumām mira.

Avārijās septiņi cilvēki cieta Rīgā un tās apkārtnē, divi - Kurzemē, bet viens - Latgalē.

No cietušajiem četri bija gājēji un viens - riteņbraucējs. Arī bojāgājušais bijis no mazāk aizsargāto satiksmes dalībnieku vidus.

Pagājušajā diennaktī par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi 13 autovadītājus - sešus Vidzemē, trīs Latgalē, divus Kurzemē un pa vienam Rīgā un Zemgalē. Rīgas apkārtnē noķerti arī divi autovadītāji, kuri pie stūres sēdušies pēc narkotiku lietošanas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 140 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 57 autovadītāji, Zemgalē - 35, Kurzemē - 24, Vidzemē - 13, bet Latgalē - 11. Divi autovadītāji Rīgā sodīti arī par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 586 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem, aptuveni puse no kuriem noformēti autovadītājiem galvaspilsētā un tās apkārtnē.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu