Vakar satiksmes negadījumos cietuši divi cilvēki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien satiksmes negadījumos uz Latvijas autoceļiem cietuši divi cilvēki, liecina Valsts policijas apkopotā operatīvā informācija.

Diennakts laikā valstī kopumā reģistrēti 37 ceļu satiksmes negadījumi, kas ir mazāk nekā vidēji ik dienas. 12 avārijas notikušas Rīgas reģionā, pa septiņām Vidzemē un Zemgalē, sešas Kurzemē, bet piecas Latgalē.

Vakar policisti pieķēruši arī 11 autovadītājus, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un divus, kuri vadīja transportlīdzekli narkotisko vielu ietekmē. Abi narkotikas lietojušie šoferi pieķerti Rīgas reģionā, kur apturēti arī pieci dzērājšoferi. Vēl pieci autovadītāji alkohola reibumā pieķerti Vidzemē, trīs Zemgalē, bet Kurzemē un Latgalē - neviens.

Aizvadītajā diennaktī par dažādiem Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši kopumā 619 protokolus, vairums no tiem - 271 -, kā ierasts, noformēts Rīgā, bet vismazāk - 62 - Kurzemē.

Tieši par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu svētdien parakstīti 213 administratīvā pārkāpuma protokoli - 99 Rītas reģionā, 40 Zemgalē, 32 Vidzemē, 29 Kurzemē, bet 13 Latgalē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu