Remonti Rīgas ielās līdz septembrim netiks pabeigti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Līdz 1.septembrim nebūs pabeigti remonti Stabu, Dzirnavu, Elizabetes un daļā Brīvības ielas, LTV raidījumā «Rīta Panorāma» sacīja Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks.

Centrālajās ielās vienlaikus tiek mainīti ūdensvadi un uzņēmuma «Rīgas siltums» komunikācijas, tāpēc darbi kavējas, skaidroja Ameriks. Septembra sākumā Stabu, Dzirnavu, Elizabetes un Brīvības ielu klās asfalts, bet tas nebūs tik kvalitatīvs, «lai brauktu ar skrituļdēli».

Ar darbu organizāciju Rīgas vicemērs nav apmierināts. Vairākās būvdarbu vietās Rīgā gājējiem nav droši pārvietoties. Ar 700 eiro jau sodītas vairākas būvfirmas.

Ameriks sacīja, ka Rīgas ielas ir jāsaremontē šogad, jo to nevar darīt nākamgad - Latvijas simtgades laikā. Ielu remontu izmaksas ir 12 miljoni eiro.

Ameriks skaidroja, ka viens no iemesliem, kāpēc darbi nerit tik raiti, cik gribētos, ir fakts, ka vairākas pilsētas centra ielas ir šauras un ar 2 joslām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu