1. septembrī Eltons Džons uzstāsies Viļņā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā iepriekš vēstīts, pēc vairāk nekā gadu ilgām pārrunām koncertaģentūra “Makroconcert” ir parakstījusi līgumu ar pasaulslavenā mūziķa sera Eltona Džona (Elton John) menedžmenta pārstāvjiem par vienīgā koncerta Baltijas valstīs organizēšanu.

Koncerts notiks 1. septembrī Viļņā – tas bijis pēdējais brīvais datums mūziķa 2006.gada koncerttūres grafikā.

Biļešu tirdzniecības sākumam 2.maija pusnaktī organizatori bijuši īpaši gatavojušies – cilvēkus, kas pēc biļetēm stāvēja vairāk nekā 200 metru garā rindā, visu nakti izklaidēja pianists, uz īpaši izgaismotām baltām klavierēm atskaņojot Eltona Džona skaņdarbus. Pirmajā dienā vien pārdots ap 10 000 biļešu uz slavenās popmūzikas zvaigznes koncertu.

Plānots, ka šis koncerts būs grandiozākais pēdējo gadu laikā ne tikai Lietuvā, bet arī abās pārējās Baltijas valstīs. 59 gadus vecais dziedātājs, kas drīzumā izdos jaunu albumu „The Captain And The Kid”, ieradīsies Viļņā ar pavadošo grupu 10 mūziķu sastāvā, tādējādi šī uzstāšanās krasi atšķirsies no koncertiem, ko pirms pieciem gadiem bija iespējams vērot Rīgā un Tallinā. Tajos Eltons Džons dziedāja un spēlēja viens pats.

Eltona Džona honorārs ir vislielākais, kāds jebkad samaksāts kādai no zvaigznēm par uzstāšanos Lietuvā. Kā zināms, dziedātājs ir viens no trim „visdārgākajiem" izpildītājiem pasaulē, kopā ar viņu šajā trijniekā atrodas īru grupa „U2” un brits Robijs Viljamss (Robbie Williams), līdz kuru vizītei mūsu pusē vēl jāpagaida.

Biļetes uz šo koncertu iespējams iegādāties „Biļešu servisa” kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu