Modest Mouse uzsauc jaunu singlu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmais singls "Dashboard" no Modest Mouse gaidāmā studijas albuma "We Were Dead Before the Ship Even Sank" radiostacijās nonāks jau 16. janvārī.

Dziesmas versija, ko puiši spēlējuši koncertos, jau nonākusi interneta failu apmaiņas programmās.

Citu dziesmu starpā, kas tiks iekļautas martā gaidāmajā albumā, kas tapis sadarbībā ar bijušo "The Smiths" ģitāristu Džoniju Marru (Johnny Marr), varēs dzirdēt "Fire It Up", "Steaming Genius" un "Parting of the Sensories".

Izdevumam "Rolling Stone" grupas līderis Īzaks Broks (Isaac Brock) pavēstīja: "Viņš bija nopietni noskaņots sadarboties ar mums jaunu dziesmu radīšanā, taču, jo nopietnāka kļuva mūsu sadarbība, jo Marrs vairāk aizrāvās, beigās viņš pat piekrita doties koncerttūrē. Tā viņš kļuva teju vai par grupas dalībnieku - pat ne "teju", viņš ir pilntiesīgs Modest Mouse dalībnieks. Tas ir sasodīti lieliski!"

Skaņdarbā "We''ve Got Everything" kā viesmākslinieks būs dzirdams The Shins solists Džeims Mersers (James Mercer). "Spitting Venom" būs astoņas minūtes garš episks skaņu džems, kas iesākas ar miegainu akustisko ģitāru, bet vēlāk eksplodē psihdēliskā jūklī.

Pašlaik grupa koncertē Austrālijā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu