Pujacam vārti "Sibirj" uzvarā pret Jerofejeva "Metallurg"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Ar vārtu guvumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē trešdien izcēlās Latvijas izlases aizsargs Georgijs Pujacs, palīdzot viņa pārstāvētajai Novosibirskas "Sibirj" izbraukumā ar rezultātu 5:3 (1:2, 2:0, 2:1) apspēlēt cita latvieša, Aleksandra Jerofejeva, pārstāvēto Novokuzņeckas "Metallurg" vienību.

Vārtus Pujacs guva spēles 52.minūtē, panākot dueļa iznākumu 5:3.

Kopumā latvietis laukumā pavadīja 24 minūtes un 25 sekundes, kas bija lielākais spēles laiks abu komandu rindās.

Spēles gaitā Pujacs pretinieku vārtu virzienā raidīja divus metienus.

Šajā sezonā Pujacs "Sibirj" komandas sastāvā tagad guvis astoņus vārtus un izdarījis septiņas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Jerofejevs zaudētāju rindās uz laukuma pavadīja 17 minūtes un 15 sekundes, taču statistikas rādītājos neizcēlās.

Vēl "Sibirj" labā šajā mačā vārtus guva Artjoms Vorošilo, Aleksandrs Čerņikovs, Aleksandrs Kutuzovs un Aleksejs Zavaruhins, kamēr "Metallurg" rindās izcēlās Marks Bomersbeks, Aleksandrs Bumagins un Vāclavs Nedorosts.

Citā trešdienas spēlē zaudējumu piedzīvoja latviešu uzbrucēja Mārtiņa Cipuļa pārstāvētā Habarovskas "Amur" komanda, kas izbraukumā piedzīvoja bezierunu zaudējumu Omskas "Avangard" hokejistiem ar rezultātu 0:4 (0:1, 0:2, 0:1).

Cipulis laukumā atradās 14 minūtes un astoņas sekundes, piecas reizes nesekmīgi metot pa sāncenšu vārtiem.

"Avangard" rindās šajā mačā precīzi raidījumi padevās Aleksejam Kaļužnijam, Romānam Červenkam, Aleksandram Popovam un Jaromiram Jāgram.

Ar zaudējumu nācās samierināties arī latvieša Māra Jasa pārstāvētajai Ņižņekamskas "Ņeftehimik" komandai, kas ar rezultātu 3:5 (1:1, 1:3, 1:1) izbraukumā piekāpās Ufas "Salavat Julajev".

Jass laukumā pavadīja 15 minūtes un septiņas sekundes, kuru laikā nopelnīja sešas soda minūtes.

Uzvarētāju labā šajā mačā vārtus guva Igors Grigorenko, Aleksandrs Pankovs, Aleksandrs Radulovs, Patriks Toresens un Kirils Koļcovs, kamēr "Ņeftehimik" rindās ar precīziem metieniem izcēlās Libors Pivko, Igors Poļigalovs un Pāvels Brendls.

Zaudējumu piedzīvoja arī Latvijas izlases vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvētā Hantimansijskas "Jugra" komanda, kas savā laukumā ar rezultātu 1:5 (0:0, 0:1, 1:4) kapitulēja Kazaņas "Ak Bars" hokejistu priekšā.

Kā ierasts, "Jugra" komandas vārtus sargāja Mihails Birjukovs, bet Masaļskis bija rezervē.

Uzvarētājiem šajā mačā divus vārtus guva Daniss Zaripovs, bet pa vienai reizei precīzi meta Aleksejs Morozovs, Aleksandrs Stepanovs un Jevgēņijs Bodrovs. "Jugra" labā vienīgos vārtus guva Jevgēņijs Blohins.

KHL regulārā čempionāta kopvērtējumā "Sibirj" ar 64 punktiem 36 spēlēs ieņem piekto vietu Austrumu konferencē, kamēr "Jugra" ar 56 punktiem 34 spēlēs atrodas par pozīciju zemāk.

"Ņeftehimik" ar 34 spēlēs iekrātiem 48 punktiem atrodas astotajā vietā, "Amur" ar 35 punktiem 34 spēlēs Austrumu konferencē ierindojas desmitajā vietā, savukārt "Metallurg" komanda ar 29 punktiem 36 spēlēs ieņem konferences pēdējo, 12.vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu