Saksofonu kvartets "n[ex]t" svinēs piecu gadu jubileju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

27.maijā Rīgā, Mazajā ģildē, notiks saksofonu kvarteta "n[ex]t" piecu gadu jubilejas koncerts "Spēles ar saksofoniem dzimšanas dienā", informēja "n[ex]t" koordinatore Ilze Paegle.

Koncerta programma solās būt daudzveidīga, pirmajā koncerta daļā skanēs Johana Sebastiana Baha "Itāļu koncerts", Johansa Štrausa skaņdarbs no operetes "Sikspārnis", Alfrēda Rīda piecas miniatūras un "Segidilja" no Žorža Bizē operas "Karmena".

Otrajā koncerta daļā būs dzirdams kvarteta mūziķes Ingas Meijeres skaņdarbs "Arnolds... ar un bez zirga", Rastija Dedrika "Modernās mākslas svīta", kurā ietvertas piecas daļas - "Impresionisms", "Purisms", "Misticisms", "Sireālisms" un "Reālisms", kā arī Astora Piacollas skaņdarbs "Libertango".

Koncertā "Spēles ar saksofoniem dzimšanas dienā" piedalīsies saksofonu kvartets "n[ex]t" un dziedātāja Baiba Berķe, koncertu vadīs muzikoloģe Karina Bērziņa.

Koncerta sākums Mazajā ģildē paredzēts plkst. 19.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu