Šūmahers sajūsmināts par četriem F-1 titula pretendentiem (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Septiņkārtējais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempions Mihaels Šūmahers atzinis, ka ir sajūsmināts par šīs sezonas cīņu par čempiona titulu.

"Šī ir ļoti interesanta sezona mums visiem, tikai no citas perspektīvas," stāstīja Šūmahers. "Šādu čempionātu līdz šim vēl nebiju redzējis, jo praktiski ir trīs titula pretendenti, bet matemātiski - četri."

"Šī sezona ir ļoti nestabila, jo ir notikušas tik daudz neparedzamas lietas, kas ir unikālās. Ļoti interesanti un aizraujoši pat no mana skatu punkta. Es varu iedomāties, ko titula pretendenti dara un kā jūtas, taču viņi visi ir koncentrējušies, pieredzējuši un profesionāli tiek galā ar sacensību garu," izteicās Šūmahers.

Šūmahers nezina, vai "Red Bull" komandas braucējs Sebastjans Fetels rīkosies pareizi un palīdzēs savam komandas biedram Markam Vēberam izcīnīt čempiona titulu.

"Tas ir atkarīgs no tā, ko katrs saprot ar vārdu - godīgs un negodīgi. Vai tas ir negodīgi uzvarēt sacensības, ja esi ātrāks? Es neesmu pārliecināts, vai tas ir negodīgi," teica septiņkārtējais pasaules čempions. "Svarīgākais ir tas, ka mēs visi esam sajūsmināti par notiekošo, pat es, jo es nezinu, kas notiek Fetela galvā."

Šūmahers arī uzsvēra, ka katra komanda sacīkstēs rīkosies citādi.

"Lai arī ko katra komanda dara, tam ir citāda interpretācija par to, kā risināsies sacensības," stāstīja F-1 leģenda. "Lai arī kurš uzvarēs, es negribu derēt uz nevienu."

"Es esmu apmierināts, ka mēs esam uzlabojuši mūsu mašīnu, un ceru startēt savā līmenī," beigās piebilda Šūmahers.

Kā ziņots, Šūmahers, kurš F-1 sacīkstes pameta 2006.gada oktobrī, pagājušajā gada izskaņā noslēdza trīs gadu līgumu ar "Mercedes GP" komandu.

Jau vēstīts, ka vienu posmu pirms sezonas beigām braucēju kopvērtējuma līderpozīcijā ar 231 punktu atrodas "Ferrari" komandas braucējs Fernando Alonso. Viņam ar 220 punktiem seko Vēbers, trešais ar 210 punktiem ir Lūiss Hamiltons no "McLaren-Mercedes", bet Fetels ar 206 punktiem atrodas ceturtajā pozīcijā.

Savukārt Šūmahers ar 72 punktiem atrodas devītajā pozīcijā.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu