Vorobjovam sudrabs, komandai – zelts

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingars, TVNET

Ar sudraba medaļu finišējot rallijā Latvija – Kuldīgas rudens 2009, SEB līzinga rallija ekipāža Jānis Vorobjovs/Guntars Zicāns sezonas kopvērtējumā izcīnījuši otro vietu Latvijas rallija čempionāta N4 klasē. Savukārt komandu ieskaitē kopā ar čempioniem Aivi Egli/Mārtiņu Jerumu SEB Tieto Racing Team izcīnījusi zelta medaļu.

SEB līzinga rallija ekipāža, startējot ar 3. kārtas numuru, rallijā Latvija – Kuldīgas rudens 2009 N4 klasē izcīnīja uzvaras 3 no 7 ātrumposmiem, kas nodrošināja otro vietu sacensību kopvērtējumā. Ar to pietika, lai Jānis Vorobjovs/Guntars Zicāns kļūtu par N4 klases vicečempioniem šogad. Priekšpēdējā ātrumposmā, pārbraucot trasē vēja nogāztam kokam, mašīnai radās nelielas tehniskas problēmas, līdz ar to arī pēdējā ātrumposmā netika sasniegts gribētais ātrums. "Lai arī mūsu mērķis vienmēr ir uzvara – gan katrā no Latvijas rallija čempionāta posmiem, gan kopvērtējumā – sports ir aizraujošs tieši tāpēc, ka rezultāti nekad nav iepriekš paredzami," saka Jānis Vorobjovs. "Mums ir prieks, ka sīvākie konkurenti – Aivis un Mārtiņš – ir arī mūsu komandas biedri, un komandu ieskaitē mūsu sadarbība ir atmaksājusies simtprocentīgi!" Jānis Vorobjovs/Guntars Zicāns un Aivis Egle/Mārtiņš Jerums šogad pirmo reizi startēja apvienotajā SEB Tieto Racing Team – katrs cīnoties par uzvaru N4 klasē, bet kopā – par uzvaru komandu ieskaitē. Mērķis ir sasniegts un komandu ieskaitē izcīnīta zelta medaļa. "Braucām ātri, bet uzmanīgi, jo nopietnas kļūdas rezultātā mēs riskētu gan ar kopvērtējuma rezultātu, gan ar iespēju nākamajā nedēļas nogalē piedalīties Sāremā rallijā. Kopumā esmu ļoti gandarīts par sasniegto rezultātu pirmajā sezonā ar Jāni," saka stūrmanis Guntars Zicāns. "Mēs ieguldījām lielu darbu gan treniņos, gan sacensībās ārpus Latvijas, lai pilnveidotu mūsu sadarbību un uzlabotu rezultātus. Braukt N4 klasē katrā ziņā ir aizraujoši!"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu