Kailija vēlas dzemdēt bērnu Olivjē Martinesam (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Popprincese Kailija Minoga atzinusies, ka ļoti vēlas dzemdēt bērnu savam mīļotajam — Olivjē Martinesam. Dziedātāja cer, ka viņai šo nodomu īstenot palīdzēs revolucionāra operācija.

Pirms krūts vēža operācijas Kailija tika informēta par to, ka pēc operācijas izmantotā ķīmiskā terapija samazinās viņas iespējas bērnu ieņemt dabīgā veidā. Tāpēc pirms ķīmiskās terapijas sākšanas tika paņemti un iesaldēti Kailijas olnīcu fragmenti. Tuvāko gadu laikā šos fragmentus varēs implantēt cerībā, ka atjaunosies olšūnu rašanās. Šāda tehnoloģija izmantota dažas reizes, rezultātā iegūstot divas veiksmīgas grūtniecības.

Kailija pirmo reizi arī pastāstījusi par savām attiecībām ar franču aktieri Martinesu, nodēvējot vīrieti par "lielisku" un paskaidrojot, ka viņam ir "ļoti, ļoti stingrs raksturs un tas ļoti palīdzējis".

38 gadus vecā Kailija pastāstījusi, ka stimulu atveseļoties devusi atrašanās kaimiņos Eifeļa tornim. "Pa slimnīcas palātas logu naktī ieraudzīju, kā izgaismots Eifeļa tornis. Zvēru, ka tad pirmo reizi man parādījās reāla cerība. Tad es padomāju: "Tas spīd tieši man." Kailija atzīst, ka viņai ir vēl tāls ceļš ejams, lai pilnīgi izveseļotos no krūts vēža.

Minoga pirms dažām nedēļām atgriezās uz skatuves, pievienojoties savai māsai Danijai Minogai Londonas naktsklubā, un novembrī cer atsākt Austrālijas turneju.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu