Vēstuļu konkurss: «Šodiena ir mana mīļākā diena!»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 4. līdz 7. jūnijam psiholoģiskajā rehabilitācijas centrā «Dūjas» norisināsies nometne, kurai pieteikties ir aicinātas sievietes ar psiholoģiskās veselības problēmām, kuru bērniem ir invaliditāte vai ticis pārdzīvots kāds smags emocionāls satricinājums. Nometnes mērķis ir sniegt atbalstu un iedvesmot sievietes mainīt savu dzīvi – lai katra dalībniece kļūtu par pozitīvu piemēru un iedvesmas avotu sievietēm un citiem cilvēkiem.

Četru dienu laikā, no 4. līdz 7. jūnijam, sievietes varēs veltīt laiku tikai sev un saņemt nepieciešamo psiholoģisko atbalstu, atraisīt aizmirstos talantus un sajūtas vai atklāt sevī ko jaunu, noticēt savām spējām un kļūt pārliecinātām par sevi. Mēs zinām, ka tas ir iespējams, jo pagājušajā gadā tika aizvadītas vairākas četru dienu nometnes – pilnas ar emocijām, notikumiem un atklāsmēm. Rezultāti ir iepriecinoši, jo daudzām dalībniecēm piedalīšanās nometnē palīdzējusi radīt pozitīvo pārmaiņu aizsākumu.

Programmas ietvaros paredzētas grupu un individuālas nodarbības ar psihologu savu iekšējo resursu izzināšanai, mākslas terapijas nodarbības, jogas iesācējiem un spēcinošas pirts procedūras. Līdzās tam arī skaista, labiekārtota vide, kas ir pielāgota cilvēkiem ar kustību traucējumiem, gardas maltītes un daudzveidīgas brīvā laika pavadīšanas iespējas (kroketa laukums, peldēšana Bancāna ezerā, velosipēdi, laivas). Nometni organizē nodibinājums «Mārtiņa fonds» sadarbībā ar skaistumkopšanas zīmolu «Dove» un atbalstītājiem.

KONKURSA NOTEIKUMI

Lasītājas ir aicinātas sūtīt motivācijas vēstuli, kurā izklāstīts, kādēļ tieši Jums būtu nepieciešama dalība nometnē «Šodiena ir mana mīļākā diena». Motivācijas vēstules tiks izvērtētas, un trīs sievietes tiks aicinātas uz sarunu klātienē ar psiholoģi un nometnes organizatori Elitu Keišu; viena no viņām iegūs iespēju piedalīties nometnē bez maksas.

Vēstules līdz 22.aprīlim aicinām sūtīt uz martinafonds1991@inbox.lv, papildus norādot tēmu – pieteikums konkursam «Šodiena ir mana mīļākā diena», savu vārdu, uzvārdu, tālruni un e-pasta adresi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu