Par karalisko bēbīti paziņos tviterī! Paredz datumu līdz 5. maijam...

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

«Telegraph» raksta, ka karaliskais pāris sava otrā bērniņa nākšanu pasaulē ir nobrieduši sagaidīt nākamnedēļ - laikā līdz pat piektajam maijam. «Daily Mail»uzsvera, ka par Kembridžas hercogienes Ketrīnas Midltones un prinča Viljama otrās atvases dzimšanu tiks paziņots sociālajā vietnē Twitter!

Toreiz, kad Ketrīna laida pasaulē savu pirmdzimto - princi Džordžu un tapa skaidrs, ka bērniņš ir vesels, ģimenes preses sekretārs oficiālo ziņojumu policijas apsardzē nodeva Bekingemas pilī, kur šīs ziņas gaidīja tūkstošiem cilvēku. Turpinot tradīcijas, cilvēkiem par bērniņa dzimumu un svaru tika paziņots, oficiālo ziņojumu ierāmējot greznā rāmī, kurš atrodas pils priekša.

Šoreiz

gaidāmais notikums rada pavisam jaunu karalisko atvašu dzimšanas tradīciju,

kas ļoti raksturo mūsu tehnoloģisko laikmetu un ieražas. Pasaule ar prinča Džordža mazo brālīti vai māsiņu pirmo reizi tiks iepazīstināta sociālajos portālos.

Protams, pēcāk tiks ievērotas arī tradīcijas, kas liek jaunumus - karaliskā bēbīša dzimuma, garuma un svara paziņojumu izlikt Bekingemas pils pagalmā.

Paziņot bērna vārdu karaliskā ģimene var desmit dienu laikā pēc bērniņa dzimšanas.

Kembridžas hercogienes Ketrīnas pirmdzimtais pasaulē nāca pirmdienā, 2013. gada 22.jūlijā, 16:24 pēc Anglijas laika.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu