Mazais princis Džordžs ierodas apciemot māsu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Reuters/AP/Scanpix Sweeden

«Lindo Wing» slimnīcā ierodas princis Viljams kopā ar mazo princi Džordžu, lai apciemotu šorīt dzimušo māsiņu. Pēc neilgās apciemošanas vizītes, princis Džordžs devās mājās uz Kensingstonas pili.

Jau rakstījām, Lielbritānijas troņmantnieka prinča Viljama sieva Ketrīna šorīt, 2.maijā, tika aizvesta uz Lindo Wing slimnīcu, jo viņai bija sākušās dzemdību sāpes. Dzemdību process noritēja normāli, un mazā princese pasaulē nākusi 8:34 (pēc Latvijas laika 10:34), ziņo BBC.

Foto: AFP/Reuters/AP/Scanpix Sweeden

Kā ziņo BBC, dzemdības noritējušas ātri un mazā princese jūtas labi.

Mazās karaliskās ģimenes atvases svars ir 3,714 kg.
Foto: Reuters/Scanpix Sweeden/AFP/AP

«Princis

Viljams vienmēr vēlējies meitiņu. Un nu tas ir noticis!

Vecāki ir ļoti laimīgi,» BBC kanālā notikumu komentē karaliskās ģimenes biogrāfiju autore Keitija Nikhola. Uz jautājumu, vai šis būs beidzamais bērns Keitai un Viljamam, Keitija atbild, ka, viņasprāt, šīs ģimenes maģiskais skaitlis būs trīs bērni.

Mazo princesi pasaule pirmo reizi sastaps uz «Lindo Wing» slimnīcas kāpnēm - tāpat kā tas notika ar mazo princi Džordžu. Kā ziņo BBC, tas notiks pavisam drīz, jo dzemdības ir noritējušas labi un nav vajadzības jauno māmiņu ar zīdaini ilgi paturēt mediķu uzraudzībā.

Apsveicam karalisko ģimeni ar ģimenes pieaugumu!

Foto: AFP/Reuters/AP/Scanpix Sweeden

2013.gada jūlijā nāca pasaulē Viljama un Ketrīnas pirmdzimtais princis Džordžs, bet pērn oktobrī tika paziņots, ka aprīlī ir gaidāma viņu otrā bērna piedzimšana.

Viljama un Ketrīnas otrais bērns būs ceturtais rindā uz Lielbritānijas troni

pēc sava vectēva prinča Čārlza, tēva prinča Viljama un vecākā brāļa prinča Džordža.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu