Mazā princese ir pirmā meitene divdesmit piecu gadu laikā!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

2. maijā dzimusī princese, kuras vārdu Kembridžas hercogiene Ketrīna Midltone un princis Viljams vēl nav atklājuši, šodien no Kensingtonas pils Londonā jau dosies uz karaliskā pāra lauku villu Anmer Hall. Kā izrādās, mazā meitenīte bija īpaši gaidīta, jo pagājuši ir jau 25 gadi, kopš karaliskajā ģimenē ir dzimusi meitene!

Beidzamā karalisko paaudžu ģimeņu meitiņa piedzima 1990. gadā, un tā bija prinča Endrjū meita - princese Jūdženija. Turpmāko 25 gadu laikā ir dzimuši vien zēni.

Mazā princese piedzima 2. maijā 8:34 (pēc Latvijas laika 10:34). Mazās karaliskās ģimenes atvases svars bija 3,714 kg. Vieglās dzemdības, kā arī Keitas pašsajūta un mazās meitenītes stabilais veselības stāvoklis ļāva ģimenei doties mājās jau tajā pašā dienā. Kā jau ierasts, karaliskā ģimene pirms došanās mājās tautai atrādīja mazo princesi, kas tik ļoti saviļņoja pasauli. Neilgu brīdi viņi uzturējās uz slimnīcas kāpnēm, bet tad devās mājās. Pāris stundu vecā princesīte gulēja saldā miegā mammas rokās.

Pirmie princeses ciemiņi bija viņas brālis - princis Džordžs Luī Aleksandrs, kuru uz slimnīcu atveda laimīgais tētis, princis Viljams.

Viljama un Ketrīnas otrais bērns būs ceturtais rindā uz Lielbritānijas troni pēc sava vectēva prinča Čārlza, tēva prinča Viljama un vecākā brāļa prinča Džordža.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu