Līgo svētki – Tava uzņēmuma iespēja IZCELTIES!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāpēc pasniegt reklāmas dāvanas ne tikai Ziemassvētkos, bet arī Līgo? Lai pozitīvi ietekmētu sava uzņēmuma attīstību! Korporatīvās reklāmas speciālisti ir pārliecināti - Līgo korporatīvo suvenīru dāvināšana ir uzņēmuma iespēja izcelties mazāka dāvinātāju skaita vidū.

Zināms, ka daudzi uzņēmumi izvēlas nepasniegt reklāmas dāvanas Līgo svētkos, tāpēc to skaits, salīdzinot ar Ziemassvētkiem, ir krietni mazāks. Līdz ar to suvenīram nav jābūt izmēra vai cenas ziņā iespaidīgam, lai tas uzrunātu un paliktu atmiņā. Tātad tieši Līgo svētkos uzņēmumiem ir iespēja efektīvāk uzrunāt savus klientus un sadarbības partnerus, jo pasniegtā dāvana nepazudīs neskaitāmu citu suvenīru vidū.

Līgo svētki ir laiks, kad dāvināt kolektīvu saliedējošas un kopības sajūtu veicinošas dāvanas. Korporatīvo dāvanu veidotāji «Pārsteigumu aģentūra» piedāvā gardus jaunumus, kas priecēs visu kolektīvu – grauzdētus zemesriekstus baltajā šokolādē ar ķimenēm, Līgo šokolādes tāfelītes un šokolādes čipsus, Jāņu labumu grozus un citus Latvijā radītus gardumus. Jautriem brīžiem kopā ar kolēģiem vai draugiem noderēs «Pārsteigumu aģentūras» radītā spēle «Līgo nakts mistērija.» Smaidus un jaukas atmiņas sagādās oriģinālā T-kreklā ietērptas alus pudeles, Līgo dziesmu grāmatas un instrukcijas lēkšanai pāri ugunskuram.

Kā liecina uzņēmuma nosaukums, «Pārsteigumu aģentūra» tic, ka būtisks prezentdāvanu pasniegšanas elements ir patīkams pārsteigums. Ja uzņēmums līdz šim nav pasūtījis Līgo dāvanas, šī paraduma maiņa patīkami pārsteigs gan darbiniekus, gan sadarbības partnerus. Ja Līgo dāvanas jau pasniegtas iepriekš, pārsteiguma elementu var sagādāt pavisam oriģināla un neparasta dāvana.

«Pārsteigumu aģentūra» ir īstā vieta, kur meklēt nebijušas, aizraujošas un uzrunājošas reklāmas dāvanas. Uzņēmums ne tikai katru gadu rada pilnīgi jaunas dāvanu idejas, bet arī prot pasniegt praktiskus un noderīgus suvenīrus oriģinālā veidā. Piemēram, uzņēmumi var izvēlēties piknika grozus, grilus, lukturīšus un grila piederumu komplektus savās korporatīvajās krāsās, ar logo vai individuāla apsveikuma teksta uzdruku.

Klienti tiek konsultēti vispiemērotāko dāvanu izvēlē saskaņā ar katra vēlmēm, budžetu un citiem apsvērumiem. Uzņēmums strādā arī pie pavisam individuālām dāvanām, neaprobežojoties tikai ar standarta piedāvājumā pieejamo klāstu.

Dāvanu pavisam īpašu un personīgu padara individuāli radīts dizains un apsveikuma teksts. «Pārsteigumu aģentūras» direktore Eva Ratfeldere dalās pieredzē: «Kad saņēmējs ierauga dāvanas dizainā iestrādātu savu vārdu vai personalizētu novēlējumu, tas ir dubults efekts. Tāpēc mēs piedāvājam dizainera un tekstu autora pakalpojumus, kas liek katrai dāvanai trāpīt tieši mērķī.»

Šajos Līgo svētkos baudi Latvijas zaļo dabu, dziedi līdz rītam un esi dāsns kā Jānis, pārsteidzot sev svarīgus cilvēkus! «Pārsteigumu aģentūras» piedāvājums sadalīts trīs grupās – «Ēdamās dāvanas», «Dāvanu grozi» un «Praktiskās dāvanas», kuru vidū atradīsi daudz noderīgu un asprātīgu suvenīru. Lai iegūtu šos piedāvājumus vai atrastu īpašas dāvanas tieši Tavam uzņēmumam, sazinies ar «Pārsteigumu aģentūru». Neaizmirsti arī ielūkoties uzņēmuma mājaslapā www.parsteigumuagentura.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu