Es ceru, ka kādu dienu, paskatoties spogulī, es redzēšu tādu cilvēku kā mana mamma!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: personīgais arhīvs

Mamma ir cilvēks, kuru es visvairāk apbrīnoju. Viņa ir arī mana labākā draudzene. Mans acuraugs. Mans zelts.

Viņas skaistums iedvesmo. Viņa nedomā, ka ir skaistākā sieviete, bet viņa man saka - es esmu skaista katru dienu. Bet es domāju, ka viņa ir skaistākais cilvēks, kuru esmu satikusi, gan iekšēji, gan ārēji. Viņa nekad nekrāsojas, un es domāju, ka tas nemaz nav nepieciešams. Viņa ir laipna, gādīga, ļoti gudra un pozitīvākais cilvēks, kādu es zinu. Vienmēr, kad esmu bēdīga, viņa cenšas mani sasmīdināt. Mūsu dzīvē trīs gadus notika lielas grūtības, kuras esam pārdzīvojušas tikai tādēļ, ka vienmēr esam pozitīvas un domājam labas domas. Viņa man ir iemācījusi katrā situācijā saskatīt kaut ko labu.

Foto: personīgais arhīvs

Viņa man ir bijusi lielākais atbalsts. Pie viņas esmu vērsusies pēc neskaitāmiem padomiem. Viņa ir bijusi plecs, uz kura var paraudāt. Viņa ir mana labākā draudzene, kurai var stāstīt visu. Viņa vienmēr man ir likusi saprast: lai arī kas notiktu, viņa man būs līdzās un atbalstīs. Viņa ir iemesls, kāpēc es biju un esmu tik stipra.

Mums patīk kopīgi iepirkties. Mēs kopīgi pielaikojam kreklus, kleitas, blūzes.. Mēs varam sēdēt viena pie otras skapja un pielaikot apģērbus, jo mums ir arī viens izmērs. Mēs cenšamies būt arī viena otrai stilistes. Mēs vienmēr godīgi pasakām «tas izskatās fantastiski» vai «tas tev ir mazliet par šauru».

Foto: personīgais arhīvs

Mūsu kopējais hobijs ir ceļošana. Mēs esam bijušas tik daudzās valstīs! Esam apceļojušas gandrīz visu Eiropu un esam pabijušas arī Āfrikā, kā arī vairākās salās.

Viņa ir pati laipnākā persona, kuru pazīstu. Viņa par citiem rūpējas vairāk nekā par sevi. Viņa ziedo drēbes, kurpes, grāmatas un pat mēbeles. Mēs kopīgi vedam segas uz dzīvnieku patversmi. Viņa rūpējas par mums visiem.

Foto: personīgais arhīvs

Es ceru, ka kādu dienu, paskatoties spogulī, es redzēšu tādu cilvēku kā mana mamma.


Ar cieņu, Laura Mazbērziņa

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu