Mēbeļu dizaina aktualitātes

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

300000 apmeklētāju no 160 pasaules valstīm un 2000 dalībnieku vairāk kā 200000 kvadrātmetru ekspozīcijā - tā ir izstāde «Salone del Mobile 2015»- gada svarīgākais notikums mājas dizaina un mēbeļu jomā. Šīs izstādes ietvaros zīmols Natuzzi Italia prezentēja savu jauno mēbeļu kolekciju «Total Living» un kārtējo reizi apliecināja sevi kā pasaules lielākais kvalitatīvo ādas mēbeļu ražotājs.

Jaunās kolekcijas galvenā tēma ir harmonija- krāsas, audumi, dīvānu, krēslu un gultu modeļi, kā arī aksesuāri piedāvā visu, lai radītu harmonisku un vienotu interjeru dažādos mājokļos. Svarīgs ir ne tikai dizains, bet arī mēbeļu funkcionalitāte, kas sniedz harmonisku atpūtu arī ķermenim un garam.

No gada sākuma Natuzzi salonā Rīgā ir apskatāma un nopērkama Natuzzi pēdējā laika lielākā inovācija – jaunais atzveltnes krēsls RE-VIVE. RE-VIVE krēsls kustas kopā ar ķermeni, nemanāmi veicot neskaitāmus pielāgojumus, turklāt tas notiek pilnīgi bez nekādām pogām un slēdžiem, tikai nolasot sēdētāja kustības. RE-VIVE krēsls spēj pārdalīt sēdētāja svaru un nobalansēt neitrālā pozīcijā.

Tas izstrādāts ciešā sadarbībā ar jaunzēlandiešu mēbeļu konstruktoru uzņēmumu Formway, kurš jau vairāk kā 50 gadu specializējas uz mēbeļu ergonomikas izpēti. Natuzzi dibinātājs un vadītājs Pasquale Natuzzi: «Jaunais RE-VIVE atzveltnes krēsls apvieno Jaunzēlandes inovācijas ar Itālijas stilu un meistarību, kopā veidojot pilnīgi jaunu komforta piedāvājumu, kas atzveltnes krēslu nišā bijis nemainīgs turpat 50 gadu.»

Jaunais Natuzzi RE-VIVE krēsls ir pieejams divos izmēros (King vai Queen), trijos apdares stilos, kā arī neskaitāmās krāsu kombinācijās.

Milānas izstādē Natuzzi prezentēja arī 8 jaunus dīvānu modeļus, 2 atpūtas krēslus, kā arī vairākas jaunas ēdamistabas un korpusa mēbeles. Zīmīgākie no jaunajiem dīvāniem Don Giovanni un Poliziano, kurus veidojis dizaineris Claudio Bellini, ir veidoti aktuālajā stilā, kurā kombinējas klasiskas līnijas un moderna interpretācija. Stilu sajaukums augstas kvalitātes izpildījumā ir jaunākais «must-have» modernam mājoklim.

Viens no svarīgākajiem jaunumiem Natuzzi piedāvājumā ir plašā kvalitatīvu guļamistabas mēbeļu kolekcija- gultas, kumodes, naktsgaldiņi, kā arī ekskluzīva gultas veļa. Jaunajā gultu kolekcijā ir 6 modeļi, ko izstrādājuši tādi slaveni dizaineri kā Claudio Bellini, un Manzoni un Tapinassi no «Studio Memo». Piemēram, gulta Onda izceļas ar savu eleganto polsterēto galvgali, kas piešķir tai vizuālu pamatīgumu. Pieejama ar ādas vai auduma apdari un ar vai bez mantu uzglabāšanas kastes.

Par vienu no populārākajiem modeļiem no 2014.gada kolekcijas pircēju vidū ir kļuvis dīvāns Tempo. Tas sastāv no dažādiem atsevišķiem moduļiem, kas kopā veido lineāras, stūra vai U-veida formas izkārtojumu. Ir pieejami arī dažādu formu un izmēru kafijas galdiņi, kas lieliski papildina dīvānu Tempo istabas dizainā.

Tempo vieglā struktūra it kā karājas gaisā- pateicoties vieglajām metāla kājām, kuru dizains atkārtojas arī piemērotos kafijas galdiņos. Rūpīgi izstrādātais dizains atspoguļojas arī mokasīnu tipa šuvumā un izceļ augstas klases meistarību dīvānu izgatavošanā. Natuzzi ir izvēlējies visaugstākās klases materiālus Tempo dīvāna izgatavošanai- īpaši mīkstu apdares ādu, zosu dūnas atbalsta spilvenu polsterējumā un ļoti elastīgu un izturīgu poliuretāna materiālu sēžamspilvenu polsterējumā.

Papildus savam slavenajam itāļu dizainam, Natuzzi tagad piedāvā arī dažādus funkcionālus risinājumus gadījumiem, kad dīvānu nepieciešams transformēt par guļamvietu vai uzglabāt mantas. Natuzzi kvalitāte izpaužas arī šajos risinājumos- gultas mehānismu iespējams izvilkt ar vieglu vienas rokas kustību. Ietilpīgās glabāšanas kastes paslēptas tā, ka dīvāni nezaudē neko no sava viegluma un elegances.

Natuzzi dīvāni- gultas piedāvā dažādus izmērus un konfigurācijas, atbilstoši mājokļa izmēriem. Izvelkamo guļvietu platums var variēt no 70 cm- 140cm platumā. Guļvietas aprīkotas ar patentēto un inovatīvo «Greenplus» matraci. Tas veidots no ekoloģiska mikroporaina materiāla, kas lieliski ieņem formu un balsta mugurkaulu. Natuzzi matrači ir antibakteriāli un hipoalerģiski.

Bieži vien nākas izvēlēties- skaistums vai komforts, dizains vai praktiskums. Dažkārt tas atrodams arī vienkopus. Visi Natuzzi dīvāni-gultas ir dizainiski augstvērtīgi, tajā pašā laikā- ērti, kā vismīkstākās gultas.

Iepazīstinot klientus ar 2014.-2015.gada kolekciju, ierobežotā laika posmā ( no 25.maija līdz 5.jūnijam) piedāvājam 20% atlaidi visiem Natuzzi mēbeļu pasūtījumiem. Veikala Ulmaņa gatvē 114/4 ekspozīcijai atlaides līdz 40%.

www.mebelusalons.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu