Semināru cikls «Sievišķības zieds»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trīs pirmdienas vakarus aicinām visas īpašās sievietes sajust sevī nobriedušas sievišķības garšu kopā ar brīnišķīgo reiki skolotāju un skaņas terapeiti Mariju Mežecku.

Daba sievietēm ir devusi īpašu dzīves gudrību, mīlestību, spēku. Tikai reizēm ikdienas rutīnā esam aizmirsušas izmantot šos šūpulī ieliktos dotumus.

Elpošana, kustība un balss ir trīs atslēgas, kas palīdz modināt ķermeni, atbrīvoties no vecām bailēm un sāpēm, ielaist sevī vēl vairāk mīlestības. Marija Mežecka aicina visas sievietes kā māsas, atbalstīt vienai otru, atvērties sev un Visumam.

Cikls sastāv no trīs tēmām:

1. 8.jūnijā plkst. 19.10. «Sievišķības esence» - elpošanas un meditatīvās praktikas, kuru mērķis ir sajust sievišķību uz savas ādas, rast atbildes, atjaunot veselību un līdzsvaru.

2. 15.jūnijā plkst. 19.10. «Sievišķība skan» - dziedinošas skaņas dzemdes ārstēšanai. Atbrīvosim balsi, dzemdi, sirdi, lai rastu sevī prieku, spēku, veselību un brīvību no sāpīgas pieredzes.

3. 29.jūnijā plkst. 19.10. «Sievišķības impulss» - kustība, kas rodas tava spēka centrā, dzīves svinēšana un sava skaistuma nešana.

Pēc semināru cikla sieviete spēj sajust sevī un apkārt visu skaisto, ir līdzsvarota, harmoniska savās attiecībās, savā ikdienā spēj izmantot iedzimto sievietes gudrību.

Uz semināriem Labo Sajūtu Laboratorijā līdzi jāpaņem: svārki vai kleita, blociņš, pildspalva.

Viena semināra maksa – 15eur.

Maksā par trim uzreiz, saņem 10eur atlaidi!

Semināru vadītāja, reiki skolotāja, skaņas terapeite – Marija Mežecka.

PIESAKIES:

www.karstajoga. lv

tel.67 887 581 vai 29 330 280

Labo Sajūtu Laboratorija

birojs@karstajoga.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu