Labas ziņas kafijas cienītājiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kopš jūnija mēneša interneta veikalā CoffeeDeluxe.eu ir sācies īpašo cenu periods, kas nodrošina viszemākās cenas Nespresso kafijas kapsulām Baltijā.

Daudzi ir dzirdējuši par Nespresso kafiju – no kolēģiem, draugiem, baudot kafiju ārpus mājas vai atrodoties citās valstīs, tomēr īstas skaidrības nav – kas tad īsti ir Nespresso un kā šī kafija atšķiras no veikala plauktos pieejamās?

Īsumā par Nespresso

Nespresso® savu darbību kafijas tirgū uzsāka 1976. gadā un šobrīd ir viena no vadošajām kompānijām pasaulē šajā nozarē, sniedzot ērtības un vienkāršību kvalitatīvas kafijas pagatavošanai mājas apstākļos. Nespresso kafija tiek ražota Šveicē, nodrošinot visā pasaulē atzītu kvalitāti un garšas pilnību. Nespresso pamatā ir ideja, ka ikviens mājas apstākļos var pagatavot tikpat labu kafijas tasīti kā profesionāls barista – un neskaitāmi kafijas mīļotāji to jau ir novērtējuši.

Kā pagatavo Nespresso kafiju

Nespresso atšķiras no citiem kafijas ražotājiem ar savu inovatīvo risinājumu – kafijas kapsulām. Nespresso kafijas kapsulas ir ražotas no alumīnija un palīdz gan saglabāt lielisku kafijas garšu tās uzglabāšanas laikā, gan ir ērti lietojamas, pagatavojot kafiju mājās. Lietošanas ērtība, plašais garšu klāsts un zīmola vēstījums Nespresso ir padarījis par vienu no visstraujāk augošajiem pārtikas un dzērienu zīmoliem pasaulē.

Kafijas aparāti

Nespresso ļauj izbaudīt jaunāko tehnoloģiju sniegtās priekšrocības – kafijas aparāti, kas paredzēti Nespresso kafijas pagatavošanai, ļauj jūsu kafijas tasītē nonākt pat pašām smalkākajām kafijas aromāta un garšas notīm, padarot kafijas baudīšanu par sava veida rituālu. Nespresso kafijas pagatavošanā izmantotie kafijas aparāti ļauj iegūt izcili biezas putas un izteiktu garšu un aromātu ar tajos pielietoto 19 bāru spiedienu. Kafijas aparātus Nespresso pagatavošanai ražo vairākas pasaulē pazīstamas kompānijas, tostarp Krups, DeLonghi, MagiMix, Siemens u.c.

Šos kafijas aparātus Rīgā – Latvijā, kā arī Lietuvā un Igaunijā, var iegādāties SIA «Coffee Deluxe Baltija» interneta veikalā

Kafijas kapsulas

Katra ekskluzīvā Nespresso kafijas kapsula satur 5-6 gramus augstākās kvalitātes grauzdētas maltas kafijas, kas paredzēta vienai kafijas tasei. Lai nodrošinātu izcilu kafijas garšu, Nespresso kafijas kapsulas ir izgatavotas no alumīnija, kas veselības apsvērumu dēļ ir izklātas ar pārtikas šellaku. Šādās kapsulās kafija tiek pilnībā pasargāta no gaisa piekļuves, ļaujot tai saglabāt neaizmirstamu garšas un aromāta buķeti.

Nespresso kafijas kapsulu veidi

Lai nodrošinātu kafijas baudītājus ar plašām izvēles iespējām, Nespresso kafijas eksperti ir izstrādājuši 21 kafijas maisījumu veidu ar individuālu garšu un neatkārtojamu aromātu. Pieci no šiem maisījumiem nesatur kofeīnu – tie atpazīstami ar uzrakstu «Decaffeinato». Ik gadu tiek izstrādāti arī vairāki kafijas kapsulu veidi, kuri ir pieejami ierobežotā daudzumā- Limited edition un Variations.

Visas Nespresso kafijas kapsulas iespējams iegādāties SIA «Coffee Deluxe Baltija» piederošajā interneta veikalā

Nespresso aksesuāri un kapsulu turētāji

Nespresso kafijas kapsulas, kafijas aparāti Nespresso kafijas pagatavošanai, kā arī dažādi aksesuāri, tajā skaitā: porcelāna Nespresso tasītes un krūzītes, karotes, Nespresso kafijas kapsulu turētāji, piena putotāji, atkaļķotāji kafijas aparātiem un citi Nespresso trauki pieejami mājas lapā.

Nespresso aksesuāri un kapsulu turētāji

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu