«Sushi studio»: visiem suši un wok ēdienu cienītājiem!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.sushistudio.lv

Ja esi suši un wok ēdienu cienītājs – izmēģini gardo «Sushistudio.lv» piedāvājumu. Vienmēr svaigi un gardi suši, wok ēdieni un zupas. Suši piestāv gan romantiskam vakaram, gan draugu ballītei, pusdienām ofisā vai ātrai un veselīgai maltītes izvēlei dārzā vai pat mežā. «Sushi studio» nodrošina ātru ēdienu piegādi!

Ērtā uzņēmuma atrašanās vieta Pārdaugavā, sniedz iespēju Ziepniekkalna, Ķengaraga, Titurgas, Valdlauču, Pļavnieku, Purvciema, Krustkalnu, Katlakalna, Baložu iemītniekiem bezmaksas piegādi pirkumam virs 20 eur un

piegādi mazāk kā stundas laikā, no pasūtījuma saņemšanas brīža.
Foto: www.sushistudio.lv
Foto: www.sushistudio.lv

Suši – labākā izvēle gardai maltītei. Ikviens var atrast sev piemērotāko suši: ar zivīm, garnelēm, veģetāros, saldos, karstos utt.

Tiem, kuri rūpējas par slaidu augumu un labu veselību,

iesakām izvelēties suši ar tunci vai lasi, kas ir bagātīgs proteīna avots, nodrošina nepieciešamo D vitamīna devu, satur Omega3 un nepiesātinātos taukus, kas pasargā sirdi un palielina smadzeņu darbību un sniedz enerģiju.

Foto: www.sushistudio.lv

Suši ir pirkstiņuzkoda, kas ērti pasniedzama un daudz vieglāk novācama pēc maltītes!

www.sushistudio.lv

Foto: www.sushistudio.lv
Foto: www.sushistudio.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu