Kas jāpaveic līdz vasaras beigām?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Laiks skrien kā stirnas - 2/3 vasaras jau aiz muguras, ja to vispār var nosaukt par vasaru. Šogad laikapstākļi gan īpaši nelutināja. Bieži vien nevarēja saprast - ir pavasaris vai rudens, bet vasara pabija Latvijā vien dažas dienas.

Cerēsim, ka augusts būs vasarīgi saulains un silts, lai var izpildīt lielāko daļu darbu no vasaras saraksta. Vasaras nogale jāizbauda uz visiem 150%!

Iedvesmai saraksts ar aktivitātēm, kuras jāpaspēj realizēt šovasar:

Nakšņošana teltī

Ja šovasar vēl neesi bijusi kādā festivālā, kur lielākoties tauta nakšņo teltīs, tad šis punkts tev jārealizē citā veidā - romantisks izbrauciens pie dabas ar mīļoto vīrieti, mīļš vakars pie ugunskura, zvaigžņu vērošana ... ak, jā, odi arī, protams, būs, bet bez tiem nu nekā. Toties bezgala romantiski. Ja ģimenē ir bērni, bet nav jaukas omes, kas varētu mazos ķiparus pieskatīt, tad var sarīkot ģimenes izbraucienu pie dabas ar telti - bērniem noteikti patiks.

Ogošana vai sēņošana

Pastaigai mežā ir savs šarms. Svaigs gaiss, putnu dziesmas un pilns grozs ar meža labumiem. Bet esi piesardzīga - uzmanies no ērcēm. Izvēlies meža pastaigām atbilstošu apģērbu un apavus, kā arī ieteicams uzpūst uz drēbēm ērču atbaidīšanas līdzekli.

Upes kuģītis

Vai šovasar esi izbraukusi ar upes kuģīti, jahtu vai laivu? Tas ir obligāti jārealizē! Ja neuzrunā upes kuģīši, jahtas un laivas, tad jāmēģina ieplānot braucienu ar prāmi, piemēram, līdz Stokholmai.

Saullēkta sagaidīšana

Vasaras saullēkti ir īpaši skaisti. Piecelies agrāk un sagaidi saullēktu svaigā gaisā - ziedu pļavā vai ezera krastā. Izvingrini visus muskuļus un izbaudi rīta burvību. Vasaras rīta enerģija dos spēku visai dienai.

Foto: PantherMedia/ScanPix

Ģenerālā tīrīšana

Mājokļa enerģija paliek smagnēja, ja laiku pa laikam tajā neveic ģenerālo tīrīšanu, tāpēc ķeries pie darba - nomazgā logus, izmazgā pārklājus un aizkarus. Izrevidē skapju saturu - gan drēbes, gan sadzīves lietas, gan virtuves krājumus. Salabo visu, kas labojams. Atdod citiem to, kas ir lieks un netiek izmantots, lai nekrāj putekļus.

Iepirkšanās diena

Vasaras izpārdošanas rit pilnā sparā. Šis ir īstais laiks, kad iegādāties kvalitatīvas lietas garderobei par samazinātu cenu. Iepērcies apdomīgi, nepiepildi atbrīvoto skapi ar dažādām «lupatām». Atceries, ka labāk viena blūzīte, bet kvalitatīva, nevis pieci lēti topiņi, kas zaudēs savu skatu pēc pirmās mazgāšanas.

Vasaras ballīte

Sarīko dārzā tematisko ballīti draugiem. Lai atvieglotu gatavošanos, aicini draugus ierasties ar «groziņiem».

Foto: PantherMedia/ScanPix

Pārgājiens gar jūru

Vasarā jāizmanto katra saulainā un siltā diena. Un pie jūras vasaru baudīt ir vispatīkamāk. Dodies nesteidzīgā pārgājienā gar jūru. Bet atceries par cepuri un sauļošanās aizsargkrēmu, ūdeni un kādu našķi izsalkuma remdēšanai.

Zaļumballe

Kas tā vispār par vasaru, ja nav visa nakts nodejota zaļumballē? Šis punkts ir obligāts!

Ar ko tu papildinātu vasaras obligāto darbu sarakstu?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu