Šogad Tēva dienas festivāls notiks 5.septembrī

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

«Tēva diena katru dienu!» ar šādu saukli ģimenes portāls «Mammamuntetiem.lv» piesaka savus kārtējos ģimenes svētkus par godu Tēva dienai. Šogad, lai godinātu tētus un tēva lomu, ģimenes uz īpašiem svētkiem gaidītas 5.septembrī plkst. 12.00 Vērmanes dārzā Rīgā. Pasākums apmeklējams bez maksas.

«Tēta rotaļāšanās un mīļas sarunas ar savu bērnu nav tikai aina no svētku dienām - tai jābūt katra bērna ikdienai. Lai veicinātu tēta un bērna brīvā laika pavadīšanu kopā un skaidrotu tēva lomas neatsveramo nozīmi bērna dzīvē, mēs, ģimeņu organizācija «Mammamuntetiem.lv», jau trešo gadu pēc kārtas Rīgā rīkojam sirsnīgus, ģimeniskus svētkus par godu Tēva dienai,» stāsta ģimenes portāla «Mammamuntetiem.lv» un nodibinājuma «Fonds Mammām un Tētiem» vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa.

Svētku dalībnieku kopbilde no putna lidojuma, svētku dalībnieku kopkoris, brīvdabas teātris, tētiem domātu dāvanu veidošanas darbnīcas, sportiskas un radošas aktivitātes - Tēva dienas festivālā Vērmanes dārzā gaidāmas spraigas izklaides visai ģimenei. Pasākums sākas plkst. 12.00.

Latvijā Tēva dienu kā oficiālus svētkus pasludināja 2009.gadā, un tā svinama septembra otrajā svētdienā. Tā kā Latvijā šo dienu ar katru gadu atzīmē arvien vairāk ģimeņu un dažādu organizāciju, «Mammamuntetiem.lv» aicina svētku organizatorus pieteikt savu Tēva dienas pasākumu, lai izveidotu kopīgu Tēva dienas svētku kalendāru. Pieteikumu sūtīt uz «fonds@mammamuntetiem.lv». Jaunāko informāciju par Tēva dienas svētkiem meklē šeit: www.tevadiena.lv

Par ģimeņu organizāciju «Fonds Mammām un Tētiem» un «Mammamuntetiem.lv»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu