«Lady Gaga» ir žurnāla «Billboard» gada sieviete

LETA/REUTERS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Mūzikas žurnāls «Billboard» par gada sievieti atzinis dziedātāju «Lady Gaga», kura šogad koncertēja ar mūziķi Toniju Benetu un pievērsa uzmanību seksuālajai vardarbībai koledžā.

«Billboard» norāda, ka 29 gadus vecā dziedātāja bijusi «ietekmīga figūra, kura rosināja diskusijas».

«Šobrīd nav citas sievietes, kas tik lielā mērā ietekmētu populārās kultūras gaumi un evolūciju,» sacīja mediju grupas «Guggenheim Media’s Entertainment Group» prezidente Dženisa Mina.

Hita «Born This Way» autore februārī ASV Kinoakadēmijas balvu jeb «Oskaru» ceremonijā izpildīja dziesmas no slavenā mūzikla «Mūzikas skaņas», izpelnoties skaļus aplausus un jūsmīgus komentārus sociālajos tīklos.

Šogad «Lady Gaga» un 89 gadus vecais dziedātājs Tonijs Benets devās starptautiskā turnejā.

Savukārt šomēnes «Lady Gaga» izdeva dziesmu un videoklipu «Til It Happens to You», kas būs iekļauti dokumentālā filmā par izvarošanu universitātes kopmītnēs.

Drīzumā televīzijā sāks demonstrēt šausmu seriāla «American Horror Story» sesto sezonu, kurā dziedātājai piešķirta viesnīcas īpašnieces loma.

«Billboard» gada sievietes balva tiks pasniegta decembrī svinīgā ceremonijā, kas pirmoreiz pasākuma vēsturē tiks translēta televīzijā. Pagājušogad apbalvojumu saņēma 25 gadus vecā dziedātāja Teilora Svifta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu