Ginesa rekorda kāzās populārākais līgavas vārds ir Evita, līgavaiņa – Kaspars un Jānis

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uz precēšanos gaisa balonā līgavu vidū visnaskākās ir Evitas, bet līgavaiņu konkurencē populārākais vārds ir Jānis un Kaspars. Katrs no šiem vārdiem Ginesa rekorda kāzās būs pārstāvēts ar četriem preciniekiem.

Ginesa rekorda kāzās «Vislielākais lidojumā gaisa balonā vienlaikus salaulāto pāru skaits» (Largest airborne wedding), kas jau nākamajā nedēļā tiks uzstādīts Jēkabpilī, ziemas gaisa balonu festivālā «Love CUP 2016» līgavu vidū visvairāk piesauktais vārds būs Evita. Kopumā gaisa balonā precēsies četras šā vārda īpašnieces. Bet ar divām līgavām Ginesa rekorda kāzās būs pārstāvēti vārdi Olga, Evija, Lāsma, Baiba, Kristiāna, Kristīne un Inese. Kopumā kāzās izskanēs 41 atšķirīgs līgavas vārds.

Savukārt līgavaiņu vidū unikālo vārdu īpatsvars ir stipri mazāks. Kopumā Ginesa rekorda kāzās izskanēs 34 dažādi līgavaiņu vārdi, kuru vidū populārākais ir Kaspars un Jānis – katru no šiem vārdiem kāzās pārstāvēs četri jaunie vīri.

Ar trijiem līgavaiņiem Ginesa rekorda kāzās lidojumā gaisa balonā būs pārstāvēts vārds Artūrs, bet nākamais populārākais vārds ar diviem līgavaiņiem ir Antons, Aivars, Armands, Matīss, Mārtiņš, Andrejs un Ingus.

50 pāru vidū gan nav neviena, kur atkārtotos populārāko vārdu – Evita un Kaspars vai Jānis - kombinācija. Līgavaiņu vidū nav arī neviena Artūra, kas par līgavu būtu izvēlējies Evitu. Līgavas ar šajās kāzās populāro vārdu Evita lidojuma laikā gaisa balonā savu JĀ vārdu sacīs izredzētajiem ar vārdiem Ingus, Rims un Dmitrijs.

Jau ziņots, ka oficiāls Ginesa rekords «Vislielākais lidojumā gaisa balonā vienlaikus salaulāto pāru skaits» (Largest airborne wedding) tiks uzstādīts Svētā Valentīna dienā, 14. februārī, Ziemas gaisa balonu festivālā «Love CUP 2016». Festivāls Jēkabpilī un tai līdzās esošajos Salas, Krustpils un Viesītes novados risināsies jau nākamnedēļ no 11. februāra līdz 14. februārim.

Festivāls vienkopus pulcēs 30 vadošos gaisa balonu pilotus. Viņu vidū - izcilais pilots Leonīds Tjuhtajevs (Леонид Тюхтяев), kurš pirms nepilna gada, pārlidojot pāri Klusajam okeānam, pats uzstādīja divus jaunus asaules rekordus – garākais un ilgākais lidojums ar gaisa balonu, bet kopumā viņš ir turpat desmit rekordu īpašnieks. Dalībnieku vidū būs arī viens no pirmajiem Lietuvas gaisa balonu pilotiem un instruktoriem Romāns Mikeļevičs (Romanas Mikelevicius), kurš savā gandrīz 30 gadus ilgajā gaisa kuģotāja karjerā ar gaisa balonu vizinājis arī visā pasaulē pazīstamo britu biznesa magnātu, holdinga Virgin Group un aviosabiedrības Virgin īpašnieku Ričardu Brensonu (Richard Branson).

Ievērības cienīgi ir arī dažādā izskata, gabarīta un ietilpības gaisa baloni, kas piedalīsies festivālā un palīdzēs Latvijas mīlošajiem pāriem uzstādīt neparasto Ginesa rekordu.

Festivāla organizators - biedrība Sky Amazons ikvienu aicina 14. februārī doties uz Jēkabpili, lai neparastās kāzas vērotu klātienē. Bet, ja tas nesanāks, katrs kāzām gaisa balonā varēs sekot līdzi interneta vietnē LMTstraume.lv, kas rūpēsies par Ginesa rekorda kāzu tiešraides translāciju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu