Kādā ziņā katra horoskopa zīme ir vislabākā?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Katra horoskopa zīme ar kaut ko atšķiras un ir pārāka par citām. Uzzini, ar ko atšķiras tava horoskopa zīme!

Pati stiprākā horoskopa zīme

Astrologi uzskata, ka pati spēcīgākā horoskopa zīme ir Zivis. Zinot to, cik Zivis viegli ietekmējamas un cik tās ir sentimentālas, tas var šķist diezgan neticami. Tomēr Zivīm ir ievērojami vairāk dažādu iekšējo resursu nekā citām horoskopa zīmēm. Un, piemēram, brīdī, kad spītīgie un ambiciozie Auni un Mežāži cieš sakāvi, Zivis vēl atrodas savās pozīcijās un padoties neplāno. Par Zivīm var teikt, ka tās liecas, bet nelūst.

Pati seksuālākā horoskopa zīme


Par pašu seksuālāko horoskopa zīmi tiek uzskatīts Auns. Šīs zīmes pārstāvji ir enerģiski, pievilcīgi, kaislīgi un aktīvi. Mīlas rotaļās tiem nav līdzīgu. Auni piesaista cilvēkus ar savu harismu un iekšējo burvību.

Pati viltīgākā un atriebīgākā horoskopa zīme


Par pašu viltīgāko un atriebīgāko horoskopa zīmi uzskata Skorpionus. Rīkojoties tie izmanto izmeklētākās un izsmalcinātākās metodes. Skorpioni rīkojas tik viltīgi, ka neviens tos pat neturēs aizdomās. Un tos ir ļoti grūti pieķert. Skorpioni ir paši ļaunākie un bīstamākie ienaidnieki.

Pati uzticīgākā horoskopa zīme


Par pašu uzticīgāko horoskopa zīmi tiek uzskatīta Jaunava. Šīs zīmes pārstāvji tiecas atrast partneri, ar kuru tie būtu kopā visu mūžu. Un tāpēc pret sava partnera izvēli tās izturas ļoti uzmanīgi. Un, ja Jaunava ir kādu izvēlējusies, tad iespēja, ka Jaunava varētu krāpt savu otro pusīti, ir visai niecīga.

Pati pievilcīgākā horoskopa zīme


Strēlnieka horoskopa zīmes pārstāvjiem parasti ir ļoti harmoniski veidota āriene, un tas tiem pilntiesīgi ļauj iegūt pašas pievilcīgākās horoskopa zīmes statusu. Turklāt Strēlnieki arī vienmēr seko līdzi savam izskatam, un tas tos padara vēl pievilcīgākus.

Pati labsirdīgākā horoskopa zīme


Pati labsirdīgākā horoskopa zīme ir Vērši. Vērši nemīl konfliktus, bet saziņā tie ir iejūtīgi un taktiski, bet tas jau vien liecina par Vēršu labvēlību. Turklāt Vērši var palīdzēt, negaidot par to neko pretī, un tas vēlreiz pierāda, ka Vērši ir pati labsirdīgākā horoskopa zīme.

Pati veiksmīgākā horoskopa zīme


Pašas veiksmīgākās horoskopa zīmes tituls pelnīti pienākas Dvīņiem. Visai bieži Dvīņi vajadzīgajā brīdī atrodas vajadzīgajā vietā, un tas tos padara par veiksmīgāku horoskopa zīmi nekā citas. Turklāt Dvīņi ir optimisti, un tas vien jau dod 90% no to veiksmes. Pateicoties savai apbrīnojamajai veiksmei, Dvīņus var uzskatīt arī par pašu laimīgāko horoskopa zīmi.

Pati ģimeniskākā horoskopa zīme


Par pašu ģimeniskāko horoskopa zīmi tiek uzskatīti Vēži. Šīs zīmes pārstāvjiem pirmajā vietā vienmēr atrodas ģimenes vērtības. Tie tiecas atrast sevis cienīgu partneri, tikt pie omulīgas mājiņas un radīt daudz pēcnācēju. Šī ir pati piemērotākā zīme nopietnām attiecībām un laulībai.

Pati egoistiskākā horoskopa zīme


Horoskopa pati egoistiskākā zīme ir Lauva. Neraugoties uz savu dāsnumu un draudzīgumu, Lauvas gandrīz visu dara tāpēc, lai izdabātu savām vēlmēm. Lauvas mīl būt uzmanības centrā daļēji arī tāpēc, ka atjauno savus enerģijas krājumus. Turklāt Lauvas arī ļoti mīl uzslavas un glaimus, šādos brīžos tie jūtas kā septītajās debesīs.

Pati sabiedriskākā horoskopa zīme


Pati sabiedriskākā un komunikablākā horoskopa zīme noteikti ir Svari. Šīs zīmes pārstāvjus var ar maizi nebarot, galvenais, ļaujiet tiem kādu stundiņu papļāpāt. Svari gūst patiesu prieku par jauniem paziņām. Kad Svari iziet sabiedrībā, tie tajā jūtas viegli un par sevi pārliecināti. Svariem grūti ilgstoši izturēt vientulību.

Pati noslēgtākā horoskopa zīme


Horoskopa pati noslēgtākā zīme ir Mežāzis. Ir ļoti grūti saprast, kas notiek šīs horoskopa zīmes pārstāvju galvās. Tie reti kad kādam uztic savas izjūtas un pārdzīvojumus, citu cilvēku sabiedrībā parasti izturas vēsi un vienaldzīgi. Neraugoties uz visu to, Mežāži ir arī pati gudrākā horoskopa zīme, un tie prot sasniegt sev uzstādītos mērķus labāk nekā jebkura cita horoskopa zīme.

Pati ģeniālākā horoskopa zīme


Horoskopa ģeniālākā zīme ir Ūdensvīrs. Šīs horoskopa zīmes pārstāvji nepārtraukti ģenerē jaunas idejas. Tiem ir attīstīta fantāzija un piemīt radoša domāšana. Tomēr bieži tiem pietrūkst spēku, lai savas idejas īstenotu, tāpēc daudzi to ģeniālie izgudrojumi un projekti paliek nerealizēti un neatzīti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu