Izstāde «WedExpo» vēstīs par jaunākajām tendencēm kāzu modes pasaulē

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com

Šā gada 13.februārī viesnīcā Mercure Riga centre notiks kāzu tematikai veltīta izstāde WedExpo 2016. Izstādē piedalīsies ap 60 dalībnieku, un plānots, ka šogad to apmeklēs vairāk nekā 1200 interesentu.

Izstāde WedExpo 2016 ir romantiskākā un skaistākā izstāde, kas apvieno iemīlējušos pārus, kas jau tuvākajā laikā plāno precēties.

«Ik gadu izstādi apmeklē 1200-1500 cilvēku. Apmēram 90% no visiem izstādes apmeklētājiem ir jaunie pāri, kas ir mūsu mērķauditorija,» informē pasākuma organizatore, kompānijas Day4you.lv direktore Svetlana Lipatova.

Viņa piebilst, ka šogad izstādē piedalīsies 50-60 dalībnieku no visas Latvijas, kā arī viesi no ārvalstīm, lai pārsteigtu, iepriecinātu un piedāvātu to, kas pašlaik aktuāls kāzu modes pasaulē. Apmēram 40% no visiem dalībniekiem ir WedExpo pastāvīgie klienti.

«Apmeklējot izstādi, jaunie pāri varēs rast atbildes uz jautājumiem par viņu plānotajām svinībām: kā plānot svinības, ar ko sākt, kam lūgt palīdzību, kā arī nepalaist garām svarīgus sīkumus,» stāsta S.Lipatova.

Jau tradicionāli izstādē tiks organizēta skaistuma stacija, bērnu stūrītis, foto zonas un daudz kas cits. «Izstādes apmeklētāji varēs vērot arī aizraujošu šova programmu uz skatuves, degustēt kāzu tortes. Būs arī dāvanas un loterija,» informē S.Lipatova.

Šā gada izstādes WedExpo 2016 galveno balvu - bezmaksas kāzu organizēšanu jaunajam pārim - dāvā kompānija Heaven 67, kurai ir vairāk nekā 15 gadu pieredze kāzu un izklaides pasākumu industrijā. «Tā ir vērtīga balva, un, mūsuprāt, ikviens būtu priecīgs to laimēt. Lai piedalītos loterijā, jāatnāk uz izstādi un jāaizpilda anketa mūsu stendā Nr.15,» - tā Heaven 67 pārstāve Maira Ādmine.

«Kompānija Heaven 67 organizējusi dažāda mēroga izklaides pasākumus tepat Latvijā un ārzemēs, tāpēc jaunais pāris saņems profesionālu servisu, konsultācijas un vērtīgus padomus,» piebilst Heaven 67 līdzīpašniece Malika Svjastins.

Lai padarītu šo dienu īpaši svinīgu, viesnīcas 7.stāvā darbosies kafejnīca un būs ierīkoti romantiski galdiņi pāriem. Izstāde WedExpo būs atvērta no plkst.11.00 līdz 17.00. Ieeja izstādē ir bez maksas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu