8 iemesli, kāpēc Vērši ir paši uzticamākie draugi, vīri un mīļākie

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Katrai horoskopa zīmei ir savas stiprās puses. Bet tieši Vērši ir tā horoskopa zīme, kurai piemīt tās īpašības, kas tiek visaugstāk vērtētas sabiedrībā. Un tā tiešām arī ir. Uzmanīgāk paverieties uz savā draugu un paziņu lokā esošajiem Vēršiem, un jūs sapratīsiet, kāpēc tie tiek tik augstu vērtēti. Un vai tad jums pašiem nešķiet, ka Vērši ir paši uzticīgākie un gudrākie no jūsu draugiem un paziņām? Uzzini, kādas ir tās 8 Vēršu īpašības, kas padara tos tik mīlētus un cienītus!

1. Viņi ir spītīgi. Labā nozīmē

Tā ir ļoti raksturīga Vēršu īpašība. Ja Vērsim kaut ko ievajadzēsies jums pierādīt, viņš neapstāsies, līdz nepanāks savu. Viņš to izdarīs tīri principa pēc.
Un, kaut arī tas ne visiem patīk, tā tomēr ir pozitīva rakstura īpašība. Un pie kā jūs paši grieztos, ja jums būtu nepieciešams atbalsts un palīdzība? Nu taču, visticamāk, ka pie tā paša Vērša – pie cilvēka, kurš nebaidās ne no kādām grūtībām un vienmēr visu labi izplāno.
Vērši ir arī piezemēti cilvēki. Tiem vienmēr var piezvanīt un pasūdzēties par kaut kādām savām problēmām vai padalīties priekā, ja noticis kas patīkams.
Ja jums jānoorganizē kāds pasākums, griezieties pie Vēršiem, jo tie bez visa pārējā arī vislabāk prot rīkoties ar naudu.

2. Viņi vienmēr zina, kas ir labi un kas ir slikti
Šī Vēršu īpašība ir tieši saistīta ar viņu spītību. Tie bieži uzvedas tā, it kā viņi būtu vienīgie, kuri zina, kā pareizi jārīkojas. Par kaut kādiem maznozīmīgiem jautājumiem tie vēl ir gatavi diskutēt, bet fundamentālos jautājumos ar tiem ir veltīgi strīdēties. Turklāt parasti vēlāk arī izrādās, ka Vēršiem bijusi taisnība.

To var izskaidrot tādējādi, ka Vērši labāk nekā citi novērtē faktus un labāk spēj tos analizēt.

3. Viņi būs ar jums līdz pašam galam
Vērsis ir visuzticīgākā no visām horoskopa zīmēm. Ziniet, ka neviens cits tā nenovērtēs nopietnas, savstarpējas cieņas un mīlestības pilnas attiecības, kā to novērtēs Vērši. Un šī īpašība aizēno pat viņu spītību.

4. Viņi ir rūpīgi un uzmanīgi
Vērši tiešām prot novērtēt dzīves skaistos brīžus. Tie lutinās jūs ar brokastīm (vai vismaz kafiju) gultā, regulāri interesēsies par jūsu pašsajūtu un vispār izturēsies pret jums ļoti uzmanīgi un saudzīgi.
Tie, protams, vēlēsies izjust tādas pašas rūpes un jūtas no sava partnera puses, bet tas ir tikai normāli.

Un atcerieties, ka Vērsim nav nekā ļaunāka par neatbildētu mīlestību.

5. Viņi ir pārliecināti par sevi un saviem spēkiem. Un iemācīs to arī jums
Vērši pazīst sevi un pazīst citus. Un, kas ir vēl svarīgāk, tie prot arī adekvāti salīdzināt.
Vēršiem nekad nerodas vēlme veikt kaut kādas uzspēlētas darbības, lai pašapliecinātos. Un tos tiešām galīgi neuztrauc apkārtējo viedoklis. Īpaši jau to cilvēku viedoklis, par kuriem tie paši nekad nedomā. Un šī noteikti arī ir laba īpašība.

6. Viņi visu zina
Vērši pastāvīgi visas savas dzīves laikā mācās kaut ko jaunu. Un tiem šķiet muļķīgi neizmantot katru iespēju attīstīt savu prātu. Tā ka, skatoties kopā ar Vērsi kādu TV viktorīnu, viņš, visticamāk, zinās visas atbildes vēl ātrāk nekā pats šova vadītājs.

7. Viņiem piemīt humora izjūta
Kā zināms, smiekli ir vislabākās zāles. Un jūsu draugs Vērsis smiesies ar jums, par jums un par sevi. Viņš noteikti centīsies jūs sasmīdināt. Ar Vēršiem vienmēr ir jautri, jo tie zina, ka dzīve ir pārāk īsa, lai sev šo prieku liegtu.

8. Viņi adekvāti novērtē cilvēkus
Ja Vērsis tevi izvēlējies par savu draugu, partneri vai otro pusīti, tad esi pilnīgi drošs, ka tas bijis ļoti apzināts lēmums. «Gadījuma» cilvēku Vērša tuvumā nemēdz būt.
Jautāsiet, kāds gan no tā labums? Nu, pirmkārt, jau Vērsis ir jūs novērtējis, un tas vien jau kaut ko liecina. Otrkārt, Vērsis ir labs klausītājs, kurš vienmēr jūs uzklausīs. Un, treškārt, Vērsis būs jums ideāls sabiedrotais, sarunbiedrs un palīgs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu