Kā mostas dažādas horoskopa zīmes

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Mēs visi mostamies, tomēr katrs to darām citādāk. Vai tā varētu būt, ka tas, kā tu mosties, ir atkarīgs no tavas horoskopa zīmes?

Auni
Auni parasti ir ļoti organizēti, un tomēr bieži tiem ir grūti piecelties laicīgi. Tomēr, ja Aunam no rīta būs ieplānots kāda svarīga tikšanās vai pasākums, tad Auns piecelsies jau vairākas stundas agrāk, lai mierīgi tam sagatavotos.

Vērši
Vēršiem ļoti patīk ilgāk pagulēt. Reizēm tie guļ tik cieši, ka tos nespēj pamodināt pat visskaļākais modinātājs. Un tādēļ ļoti bieži gadās tā, ka Vērši pamostas pēdējā brīdī un viss rīts paiet vienā skriešanā un stresā.

Dvīņi
Dvīņi mīl rītus un spēj pamosties pat vairākas stundas agrāk nekā vajag. Tas gan tos neglābj no darba kavēšanas. Un, jo agrāk Dvīņi pamostas, jo vairāk uzdevumu tie sev uzstāda.

Vēži
Vēži rīta iestāšanos uztver kā pašsaprotamu lietu, un tieši tā tas arī ir. Rīts ir rīts, un būs jāceļas, gribi vai ne. Varbūt tieši tādēļ Vēži dod priekšroku aktīvam dienas sākumam. Vēžiem no rītiem ir svarīgi uzlādēt sevi ar enerģiju, un tas nav iespējams bez kādas tases kafijas vai rīta vingrošanas.

Foto: PantherMedia/ScanPix

Lauvas
Lauvas, kā visi kaķi, mīl gulēt un labi izgulēties, tomēr, ja tām ir agri jāceļas, tad tās no tā nekādu traģēdiju netaisa. Lauvas vienmēr būs modras, savāktas un aktīvas jau no paša rīta. Brīvdienās gan tās labprāt pagulēs arī ilgāk.

Jaunavas
Jaunavas vienkārši neieredz rītus! Tām ir ļoti grūti piecelties un šķirties no mīkstā spilventiņa un siltās sedziņas. Ikviena rīta pamošanās, piecelšanās un savākšanās prasa no tām gandrīz titāniskas pūles. Jaunavas bieži pamostas pēc modinātāja zvana un tādēļ bieži arī nokavē darbu.

Svari
Svaru pamodināšana nebūt nav vienkāršs uzdevums. Katrs rīts tiem ir kā īsta katorga. Tomēr pozitīvi ir tas, ka Svari labi saprot, kāpēc tiem ir jāceļas, un tie vienmēr saņemas un visu izdara pareizi.

Skorpioni
Rīti Skorpioniem bieži atnāk kopā ar filozofiskām domas. Pieceļoties tie var sākt spriest par dzīves netaisnību un lādēt visu pasauli. Ļoti bieži Skorpionam diena sākas ar avīzi vai televīzijas skatīšanos. Šādi tie kaut kādā veidā uzņem enerģiju, ar kuru tiem pietiek visai atlikušajai dienai.

Strēlnieki
Strēlnieki rītu sāk praktiski. Tie saprot: jo pozitīvāk diena sāksies, jo labāk tā arī paies. Un tādēļ katram sevi Strēlniekam ir pāris mazu viltību, kas ļauj tiem sākt dienu pēc iespējas pozitīvāk. Kāds pamostas, klausoties uzmundrinošu mūziku, kāds cits dodas rīta skrējienā, bet vēl kāds sāk rītu ar aukstu dušu.

Mežāži
Mežāži ceļas agri, un parasti no rītiem tie ir ļoti disciplinēti. Rītus Mežāži labprāt pavada klusos un mierīgos apstākļos, un tādēļ tie cenšas celties agrāk nekā pārējie ģimenes locekļi.

Ūdensvīri
Ūdensvīriem rīti ir tīrās mocības. Tomēr, neskatoties uz to, tie cenšas darīt visu, lai rīts būtu pēc iespējas labāks. Un tieši tādēļ tie cenšas visu svarīgās lietas atlikt uz dienas otru pusi, bet rītu veltīt sev.

Zivis
Zivis rītus izvēlas pavadīt vientulībā. Tām ir grūti pamosties, un tāpēc tās šajā laikā nav tajā labākajā garastāvoklī. Parasti no rītiem tās negrib ne ar vienu runāt, šādi cenšoties izvairīties no potenciālā strīda.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu