10 slikta mīļākā pazīmes

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Tici vai ne, bet tev nav jāguļ ar vīrieti, lai saprastu, kāds viņš varētu būt mīļākais. Lūk, desmit pazīmes, kas ļaus tev pazīt sliktu mīļāko vēl pirms jūsu pirmā skūpsta!

1. Viņam nav humora izjūtas
Humora izjūta gan vēl nebūt neliecina, ka šis vīrietis būs labs mīļākais. Tomēr, ja vīrietim nav humora izjūtas, viņš pavisam noteikti būs draņķīgs mīļākais. Īsts sekss nav tāds, kādu to rāda romantiskās filmās, un neveiklas situācijas gultā ir visai ierasta parādība.

Un, ja vīrietim nav humora izjūtas, tad šādas situācijas jūs abus var viegli izsist no līdzsvara.

2. Viņš tev nepieskaras
Labs mīļākais zina, ka baudas priekšnojauta ir būtiska seksa sastāvdaļa, un tieši tādēļ pacentīsies tevi «uzsildīt» jau ilgi pirms jūs dosieties uz gultu. Savukārt sliktam mīļākajam nav ne jausmas, kāpēc būtu jāpieskaras sievietei, ja līdz gultai vēl ir tik tālu. Tādēļ, ja viņš necenšas padot tev roku, apskaut, pieturēt tevi, pieskarties taviem matiem vai sejai, zini, ka, visticamāk, tur nekā laba nebūs.

3. Viņam ir nosliece uz paštīksmināšanos
Ja viņš nespēj paiet garām nevienam spogulim un pats vairāk atgādina pāvu, nekā vīrieti, tad zini - viņš, visticamāk, ir narciss. Un narcisi principā nespēj domāt par kaut kādu tur sievietes baudu, nu gluži vienkārši tādēļ, ka viņi domā tikai par sevi un vienīgi sevi. Savas seksa partneres viņi uztver kā vairāk vai mazāk ērtu ierīci baudas gūšanai.

4. Viņš stāsta par saviem mīlas piedzīvojumiem
Labs mīļākais saprot, ka sievietes galvenā erogēnā zona ir tās smadzenes un ka savaldzināšana ir jāsāk tieši no šejienes. Vai pazīsti kādu sievieti, kura ar prieku klausītos, cik daudz sieviešu ir pavedis tās jaunais potenciālais mīļākais? Slikts mīļākais domā, ka viņš šādi paaugstina iespēju sievieti iegūt, tomēr patiesībā viņš šādi paaugstina tikai savu iespēju iegūt pirmo vietu kretīnu konkursā.

5. Viņš ir rupjš
Runa nav par to, ka viņš ir rupjš pret tevi, bet gan pret visiem pārējiem: viesmīļiem, garāmgājējiem, telemārketinga operatoriem un pat pilnīgi svešiem cilvēkiem internetā. Šeit ir jāsaprot, ka jebkurš rupjš cilvēks ir agresors un šī viņa agresija nav vērsta pret tevi tikai tāpēc, ka viņš negrib tevi aizbiedēt. Negaidi no viņa maigumu gultā, tāda nebūs vispār un nemaz. Neceri arī uz agresīvu seksu, jo agresori vienkārši nemīl seksu. Tas, ko viņi dara, labākajā gadījumā ir dzimumakts, turklāt ātrs un garlaicīgs.

6. Viņš ātri ēd un daudz dzer
Šim nabagam vienkārši nav paveicies, jo viņa sajūtu sfēra ir mazattīstīta. Ēdiens un alkohols ir bauda, kuru novērtē tie cilvēki, kas paši spēj baudu saņemt un sniegt to citiem. Pārējie ēd, lai piepildītu vēderu, un dzer, lai noreibtu.

Ar seksu viņi arī nodarbojas tāpēc, lai beigtu. Domāju, ka ar to arī viss ir pateikts.

7. Viņš īd un kurn
Viņš ir nīkulis vai memmesdēliņš. Izvēlies, kas patīk labāk, jo abi varianti ir slikti.

8. Viņš ir pārāk kategorisks spriedumos
«Kā es teicu, tā arī būs!» – mīļākais varmāku un pseidomačo teiciens. Pirmajā gadījumā laba seksa nebūs, jo šīs vīrietis gūst baudu no tavas pazemošanas, bet otrajā gadījumā tāpēc, ka viņš nedarīs to, kas patīk tev, jo viņš taču šeit ir vīrietis un tātad galvenais. Turklāt tā viņš uzvedies jau no savas seksuālās dzīves paša sākuma, bet tas nozīmē, ka apmācīt viņu arī nebūs iespējams.

9. Viņš ir skops
Labākie mīļākie vienmēr ir bijuši tie vīrieši, kuriem vairāk patīk dāvināt, nekā saņemt dāvanas. Šādiem cilvēkiem ir spēcīgi attīstīta empātija, un svešu prieku viņi izjūt tikpat spilgti kā savējo, turklāt bonusā nāk vēl arī apdāvinātā prieks. Tas attiecas arī uz seksu, šāds vīrietis pirmām kārtām sagādās baudu partnerei un tikai tad saņems baudu pats.

Savukārt skopuļi sievieti nejūt vispār un ir skopi visā.

10. Viņš ir seksists
Stāsta jociņus par sievietēm? Nosauca kādu par «bābu» vai «veceni»? Ir tev stāstījis par to, kāda, viņaprāt, ir sievietes vieta? Tiec no viņa vaļā! Seksisti nekad nemēdz būt labi mīļākie, nu gluži vienkārši tāpēc, ka sievietes viņuprāt nemaz nav īsti cilvēki, bet gan kaut kādas otrās šķiras radības, kas radītas tikai tādēļ, lai kalpotu vīrietim un izdabātu visām tā vēlmēm. Tu no viņa nekad un neko negūsi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu