Astrologs iesaka ierobežot papardes zieda meklējumus Jāņu naktī

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

«23. un 24. jūnija kalendārie Jāņi noritēs Mēness cikla enerģētiski smagnējā 19. Mēness dienā, kas liedz papardes zieda meklējumus, gaļas un alkohola lietošanu, kā arī paredz kļūmīgas situācijas un pat nelaimes,» brīdina sertificēts astrologs Kristaps Baņķis.

Līdz ar Saules ieiešanu Vēža zīmē 21.jūnijā plkst. 1:34 sākas vasara. Kristaps Baņķis iesaka priecīgi nosvinēt šo īpašo gadskārtu dienu. Reto gadu saulgrieži sakrīt ar Pilnmēness kulminācijas svētkiem, tādēļ piepildīti tieši ar to Jāņu maģiju, kas aprakstīta tautas paražās.

«Īstie Jāņu svētki 21.jūnijā ir jāizmanto kā Laika Lūkas savas un tautas karmas uzlabošanai!» aicina Astrologi.lv veidotājs Kristaps Baņķis. Astrologs ilgus gadus vērojis dabas cikla un kalendāro Jāņu sakritības un secinājis, ka harmoniskāki teju vienmēr bijuši īstie saulgrieži, turpretim 23.jūnijs un 24.jūnijs retu reizi varējuši palepoties ar labvēlīgu planētu stāvokli vai Mēness cikla enerģētiku.

Līdzīgi nelāga enerģētika esot arī šāgada Jāņiem.

Jāņu vakara pasākumi labvēlīgi vien līdz pusnaktij

«Pēcāk sākas un līdz pat 25.jūnija pl. 0:15 ilgst kaitnieciski provokatīvā 19. Mēness diena. Viena no trim Mēness dienām, kas paģēr mērenību, pretošanos kārdinājumiem un neizdabāšanu baudām.

Visīstākās «tarakānu» dzīres, tādēļ svētīgi ir maksimāli ierobežot papardes zieda meklējumus, jo partnerim varam nodot tikai sevī uzkrātos sārņus.

Arī gaļas ēšana un alkohola lietošana pazemina imunitāti un piesārņo enerģiju, par ko vēlāk dārgi būs jāmaksā. Vajadzēs iztikt ar sieru vien...» norāda astrologs.

Svētku turpinājumā Mēness kalendārs iesaka doties ārpus mājām un uzvilkt kādu lustīgu ziņģi. Tomēr uzmanībai jābūt pirmajā vietā, jo, kā norāda astrologs, 24.jūnija dienas viducī un vakarā sagaidāma Mēness spriedze ar kareivīgo un ātri uzliesmojošo Marsu.

«Nepiemērots laiks miermīlīgām ģimeniskām svinībām.

Var apdedzināties visās tās nozīmēs. Un ēdiens var ātri sabojāties. Šķindēs trauki. Iedzērušos vilks uz kašķi un kautiņiem.

Pastiprinās negadījumu risks uz ceļiem un pie ūdeņiem,» brīdina astrologs.

Par laimi, 25.jūnijs esot vislabākā kalendāro Jāņu diena, kad var atgūt zaudēto. Tā pēc Saules un Mēness kalendāra ļauj gan izbaudīt svētlaimi, gan tradīcijās laimē diet. «Tiesa, daudzi tā atlaidīs bremzes, ka nebijušas sajūtas piedzīvos pirmoreiz mūžā,» nosmej astrologs, piebilstot, ka sestdienu un svētdienu kā vienas no veiksmīgākajām jūnija dienām nevajadzētu nortrallināt, bet izmantot svarīgiem veikumiem.

Astrologa padomi vasaras saulgriežu sagaidīšanai:

«Pastiprinošais papildu efekts Jāņiem nāk no pilnmēness klātbūtnes, kas kulminē 20.jūnijā pl. 14:02. Tiesa, 20.jūnija vakarā nervus patirpinās planētu spriedze, tādēļ, vasaras sākumu gaidot, jātur sevi grožos, lai vasaras startu nesagandētu ar emociju šalti vai atsalumu pret tuviniekiem. Šo iemeslu dēļ pašu fāžu maiņas dienu velta sagatavošanās darbiem, lai 21.jūnija saulgriežu dienu apvienotu ar Pilnmēness svētkiem, veltot Jāņu rituāliem.

Ieteicamas dažnedažādas maģiskas nodarbes, tajā skaitā čeku dedzināšana.

Arī Jāņos raksturīgā izēšanās šajās dienās nekaitēs organismam un nepieaudzēs lieko svaru.

17. - 19. jūnijs izmantojams mērenai atpūtai, vairoties no pārliekas aktivitātes un pabrīdinot visus, ka pieaug draudi pie ūdeņiem (noslīkšana), no ķīmiskām vielām un saindēšanās. Planētu stāvokļa dēļ 18.jūnijs ir ilūziju sabrukuma diena, tādēļ iesaku izdzīvot šo enerģētiku maksimāli kontrolēti.»

21.jūnija planetārās #astrostundas (no norādītā laika līdz nākamās planētas laikam):

Saule lec Marsa stundā pl. 4:29 - līdz 5:58 rīta rasas un svētku sagaidīšanas rituāli

Saules stunda no 5:58 un no 16:23 - velta laiku savām vēlmēm, radošām aktivitātēm, hobijiem; Saules un Tēva sumināšana

Veneras stunda no 7:27 un no 17:53 - skaistuma procedūras; mājas rotāšana, vainagu pīšana

Merkura stunda no 8:57 un no 19:22 - vainagu pīšana; Jāņu produktu pirkšana; dodas ciemos

Mēness stunda no 10:26 un no 20:51 - velta laiku sev mīļajiem; mātes godināšana; ēšanas tradīcijas

Saturna stunda no 11:55 un saulriets 22:21 - kārtošana, atpūta; tradīcijas

Jupitera stunda no 13:25 un no 22:51 - Lielās godināšanas; lielīšanās, apdziedāšanās, slavināšana; čeku dedzināšana un citi rituāli

Marsa stunda no 14:54 - aktīva darbība un rosība

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu