Odi vai vīrieši, kas nēsā zeķes sandalēs, - kas spēj nokaitināt vairāk?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Par kaitinošākajām lietām gada siltākajā sezonā Latvijas iedzīvotāji (55%) atzinuši kukaiņus, odus un mušas, kā arī sliktus laikapstākļus brīvdienās (52%), noskaidrots aptaujā.

Gandrīz 40% aptaujāto atzīst, ka nav apmierināti ar to, ka vasarā ir pārāk maz siltu dienu. Tajā pašā laikā katru ceturto respondentu kaitina svīšana un karstums, kas neļauj izgulēties. Piektdaļa norāda, ka apnicīga ir arī pārāk liela tveice iekštelpās un sabiedriskajā transportā.

Papildus laikapstākļiem Latvijas iedzīvotāji minējuši arī citas lietas, kas bojā viņu vasaru, – pārāk auksts ūdens Baltijas jūrā (21%), vīrieši, kas nēsā zeķes sandalēs (19%), un sastrēgumi ceļā uz pludmalēm (18%).

Aptauja, kas atklāj, ka Latvijas vasarai ir grūti izdabāt cilvēkiem, veikta Actimel StayStrong kampaņas ietvaros. Tās mērķis ir iedrošināt cilvēkus ikdienas izaicinājumus tvert vieglāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu