Noskaidros konkursa «Mis un Misters Latvija 2016» uzvarētājus!

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar kinoteātrī «Splendid Palace» norisināsies konkursa «Mis un Misters Latvija 2016» fināls, kurā tiks noskaidroti tie dalībnieki, kuri dosies pārstāvēt Latviju pasaulē. Vakarā TVNET gaidāma arī tiešraide!

Konkursa finālā piedalīsies astoņas meitenes un astoņi zēni. Par uzvaru finālā sacentīsies 20 gadus vecā Anna Britikova, 18 gadus vecā Daniela Goda-Ramanovska, 25 gadus vecā Jūlija Ščetina, 19 gadus vecā Viola Agejeva, 21 gadu vecā Katrīna Šķēle, 23 gadus vecā Kintija Krastiņa, 18 gadus vecā Linda Kinca un 21 gadu vecā Sabīne Saharova.

No puišiem finālā piedalīsies 24 gadus vecais Pjotrs Ivanovs, 20 gadus vecais Daniels Cvetkovs, 22.gadus vecie Ēriks Priede un Jānis Šneiders, 24 gadus vecais Pēteris Lapiņš, 21 gadu vecie Matīss Pastars un Vladislavs Šatrovskis, kā arī 20 gadus vecais Toms Gaumigs.

Finālistu sniegumu vērtēs žūrija, kurā piedalīsies operdziedātāja Sonora Vaice, modes vēsturnieks Aleksandrs Vasiļjevs, Jānis Šipkēvics un citi. Savukārt par muzikālo atmosfēru rūpēsies Raimonds Tiguls ar kori, Justs Sirmais, kā arī ārvalstu viesi - «Fools Garden» un «De Phazz».

Konkursa fināla norisei tiešraidē līdzi no plkst.19 varēs sekot kanālā «TV24» un TVNET.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu