Slavenību skriešanas stils

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīga ir kas vairāk par lielpilsētu un Latvijas galvaspilsētu. Rīga ir pilsēta, kurā būt aktīvam, kurā baudīt kā parkus, mežus, tā arī pilsētvides ietves un bruģus. Tam lielisku piemēru rāda šonedēļ notvertie fotomirkļi, kur redzams, kā sabiedrībā labi zināmi, dažādu profesiju pārstāvji, kā pašmāju hiphopa mūzikas izpildītājs Ģirts Rozentāls, futbolists Edgars Gauračs, Haralds Kārlis (BK Valmiera/Ordo spēlētājs) izskrien Rīgu. Fotosesijā iekarojuši Rīgas skriešanas maršrutus arī modes blogere un vizuālā žurnāliste Agnese Kleina, aktrise, dziedātāja un raidījumu vadītāja Vita Balčunaite, kā arī vieglatlēts, tāllecējs Jānis Leitis.

Visi fotosesijas dalībnieki aktīvi gatavojas We Run Riga skrējienam un iepazīst Rīgu citā ātrumā. Nav jāgaida, kad dzīve aizvedīs uz iedomāto perfekto piekrastes oāzi, kur basām kājām, katru rītu skriet rīta rosmi, jo īstā vieta ir tur, kur esi, šeit Rīgā. Šis ir īstais brīdis, lai ietu Rīgas ielās un baudītu pilsētu ar skriešanas apaviem kājās. Un nav būtiski, vai skrien tikai savam priekam, vai lai relaksētos pēc smagas darba dienas, vai tomēr mēro maršrutu kopā ar saviem draugiem; bet varbūt cītīgi trenējies savam pirmajam maratonam... Katram mums var būt savi iemesli un mērķi, svarīgākais, ka ikvienu skrējēju vieno kustība un ceļš.

Skrien. Dari to Rīgā. Neļaujies pilsētvides aizbildinājumiem. Smelies iedvesmu un dodies lielpilsētas ielās. Padari savu atpūtas vai treniņskrējienu par lielisku piedzīvojumu. Ļauj savām pēdām sajust ceļa grumbas caur apavu zolēm un parādi acīm neskaitāmos skatus ārpus sen ierastajām sienām vai stadiona ainavām. Neļauj ielām būt par šķērsli, pārvari robežas un skrien pāri visiem ikdienas rutīnas ceļiem. Kāp skriešanas apavos un pierādi, ka Rīgā skrējēji pārvietojas ātrāk par automašīnām!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu