Maratons psihiskā spēka attīstībai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Psiholoģijas un kognitīvi biheiviorālās terapijas centrs Intellego aicina piedalīties vēl nebijušā pētījumā - virtuālajā darbnīcā MINDIFT MARATONS. Tā ietvaros 42 dienu garumā dalībniekiem būs iespēja attīstīt savu psihisko spēku.

Izmēģinot dažādus psiholoģijā atzītus paņēmienus un stratēģijas, varēs veicināt savas spējas atpazīt un vadīt emocijas, mainīt paradumus, justies mierīgākam, apzinātākam un laimīgākam. Maratona norises laiks ir no šā gada 1. septembra līdz 12. oktobrim, tas noslēgsies ar rezultātu apkopošanas pasākumu Psiholoģijas dienās 2016.

Darbnīca norisināsies portālā Facebook.com izveidotā domubiedru grupā MINDFIT MARATONS. Grupa ir atvērta, un pievienoties tai var jebkurš portāla lietotājs. Maratona laikā grupas dalībnieki saņems 12 dažādus uzdevumus, lai attīstītu un pilnveidotu sevi. Tāpat būs iespēja lasīt aktuālu informāciju saistībā ar uzdevumu tēmām - domu un emociju saistība, laimes izjūta, apzinātība, komunikācija, paradumu maiņa un citām. Unikāla, vēl nebijusi iespēja piedalīties šādā darbnīcā - pētījumā. Dalība ir bez maksas!

Šo pasākumu organizē Latvijas Psihologu biedrības pārstāves - psiholoģes no Psiholoģijas un KBT centra Intellego.

Lai pieteiktos, ej uz Facebook.com, meklētājā raksti «MINDFIT MARATONS», pievienojies grupai un seko līdzi uzdevumiem! Maratona sākumā un beigās dalībnieki tiks lūgti aizpildīt aptauju, lai novērtētu, vai dalība šajā darbnīcā ir ieviesusi kādās pārmaiņas. Sīkāku informāciju meklē www.intellego.lv jaunumos vai seko Intellego Facebook.com portālā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu