51% Latvijas iedzīvotāju ir apmierināti ar šo vasaru. Un tu?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Puse (51%) Latvijas iedzīvotāju ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem atzīst, ka ir apmierināti ar šo vasaru (14% - noteikti jā; 37% - drīzāk jā).

Nedaudz mazāk nekā puse (47%) Latvijas iedzīvotāju ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem atzīst, ka nav apmierināti ar šo vasaru (29% - drīzāk nē; 18% - noteikti nē).

2% iedzīvotāju nav snieguši konkrētu atbildi uz šo jautājumu.

Visbiežāk Latvijas iedzīvotāji ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem norāda, ka viņiem no šīs vasaras

visvairāk atmiņā paliks atvaļinājums (25%) un kāds vasaras ceļojums (23%).

Nedaudz retāk (19%) Latvijas iedzīvotāji atzīmējuši, ka no šīs vasaras visvairāk atcerēsies pārmaiņas personiskajā dzīvē (19%) un pārmaiņas darbā (16%).

15% Latvijas iedzīvotāju ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem norādījuši, ka viņiem atmiņā paliks šīs vasaras karstais laiks (15%), savukārt 5% norādījuši, ka atcerēsies lietaino un auksto vasaru, nepastāvīgos laika apstākļus (5%).

6% Latvijas iedzīvotāju ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem norādījuši kādus citus šīs vasaras notikumus, kuri viņiem personiski vislabāk paliks atmiņā.

14% iedzīvotāju nav snieguši konkrētu atbildi par tiem šīs vasaras notikumiem, kuri viņiem visspilgtāk paliks atmiņā.

Aptauju pētījumu kompānija TNS veica aptauju laikā no 2016. gada 23. līdz 25. augustam, ar interneta starpniecību visā Latvijā aptaujājot 900 Latvijas iedzīvotājus ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu