Jauki! Iespējams, taps jauna «Seksa un lielpilsētas» filma

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Seriāla «Sekss un lielpilsēta» («Sex and the City») aktrise Sāra Džesika Pārkere atklāj, ka būtu ar mieru uzņemt vēl vienu filmu.

Pārkere, kas komēdiju seriālā un divās filmās atveidoja Keriju Bredšovu, atzina, ka viņa un pārējās trīs seriāla varones būtu ar mieru no jauna uzņemties savas lomas.

«Es nedomāju, ka kāda no mums ir atteikusies no lomas. Es tikai nezinu, vai tas varētu būt seriāls vai filma,» ziņu aģentūrai «Press Association» stāstīja aktrise.

«Domāju, ka tas vēl ir apspriežams jautājums un diskusija turpināsies, līdz mēs to atrisināsim. Domāju, ka filmu noteikti ir iespējams uzņemt.»

Pārkere seriālā filmējās kopā ar Kimu Ketrelu, Kristīnu Deivisu un Sintiju Niksoni no 1998. līdz 2004. gadam. Visas četras vēlreiz atveidoja savas lomas divās «Seksa un lielpilsētas» filmās 2008. un 2012. gadā.

Tagad Pārkere tēlo televīzijas komēdiju seriālā «Divorce» («Šķiršanās») kopā ar Tomasu Heidenu Čērču, atveidojot pāri, kuru laulība brūk kopā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu