«Playboy» publicēs foto ar musulmanieti hidžābā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu žurnāliste, musulmaniete Nūra Taguri oktobrī kļūs par otro sievieti, kas «Playboy» lappusēs parādās hidžābā. Šāds lēmums izraisījis pretrunīgas reakcijas - žurnāls saņēmis gan uzslavas, gan nosodījumu.

Musulmaniete parādīsies kopā ar seksa aktīvistu, komiķi un rakstnieku kā daļa no žurnāla rakstu sērijas «Renegāti», kas veltīta cilvēkiem, kuri «riskējuši ar visu - pat ar savu dzīvību - lai darītu to, ko viņi mīl.»

22 gadus vecā Lībijas izcelsmes amerikāņu žurnāliste Nūra Taguri ir pirmā televīzijas žurnāliste hidžābā Amerikā.

Nūra ir ieceļotāju ģimenes no Lībijas pirmās paaudzes pārstāve Amerikā. Skolas gados viņa ļoti pārdzīvoja to, ka reliģijas dēļ atšķiras no saviem vienaudžiem, jo ir spiesta valkāt hidžābu, bet vēlāk iemācījās cienīgi izturēties pret šo atšķirību un pat nokļuva televīzijā.

Nūra, kas patlaban strādā izdevumā «Newsy», parādīsies «Playboy» lappusēs, tērpusies melnos džinsos, «Converse» kedās, ādas jakā un, protams, ar apsegtu galvu.

Nūra ir otrā musulmane, kuras foto atrodas «Playboy». Pirmā bija Sila Sahina, turku izcelsmes vācu aktrise, kura 2011.gadā kaila pozēja uz žurnāla vāka, izraisot skandālu.

Jau ziņots, ka «Playboy» nesen ieviesis vairākas izmaiņas saturā, no kurām lielākais pavērsiens bija lēmums atteikties no pilnībā kailu sieviešu fotogrāfiju publicēšanas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu