Keita visus pārsteidz, lidojot parastā pasažieru lidmašīnā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Reuters/Scanpix

Kembridžas hercogiene Ketrīna Midltone pirmoreiz vienatnē devās ārvalstu vizītē uz Nīderlandi. Atgriežoties no Holandes, Keita visus pārsteidza, lidojot «British Airways» pasažieru lidmašīnā.

Nīderlandi apmeklējot, Midltone bija tērpusies gaiši zilā Catherine Walker dizainētā kostīmā. Kad Keita devās atpakaļ uz Londonu, viņu miesassargi pavadīja uz pasažieru lidmašīnu. Kā zina stāstīt aculiecinieki, nekad dzīvē nebija redzēti tik daudz viedtālruņu kameras zibšņu kā tobrīd, kad Keita iekāpa lidmašīnas salonā.

Vērīgākie hercogienes fani jau pamanījuši, ka šis tērps ir gana līdzīgs amerikāņu aktrises Andželīnas Džolijas pelēcīgi zilajam tērpam, 2014.gadā Britu impērijas ordeņa kavalieres titulu saņemot. Arī Midltones frizūras un aksesuāru izvēle līdzinās Džolijai. Kā tev šķiet - kurai no dāmām kostīms izskatās labāk?

Foto: AFP/REUTERS/SCANPIX
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu