Mis Latvia 2016 fināliste Jūlija Ščetina Seulā nokļūst 15 daiļāko topā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

No starptautiskā skaistumkonkursa «Miss Global Beauty Queen 2016» atpakaļ Latvijā atgriezās mūsu nacionālā konkursa Mis Latvia 2016 fināliste Jūlija Ščetina. Jūlija ir pirmā Latvijas pārstāve, kas šajā konkursā iekļuva TOP 15 meiteņu sarakstā.

Skaistumkonkurss norisnājās Dienvidkorejas galvaspilsētā Seulā no 5. līdz 23. oktobrim, un tajā piedalījās 50 pasaules valstu pārstāves, kuras līdz ar konkursa tematiku «miers pasaulē» sacentās par galveno balvu – skaistākās meitenes titulu, kas spēs kalpot par miera, sadarbības un sapratnes simbolu.

Foto: no personīgā arhīva

Jūlija pārstāvēja Latviju šajā konkursā, jo viņa šā gada vidū iekļuva TOP 4 Latvijas nacionālajā skaistumkonkursā «Mis Latvija 2016» un parādīja sevi kā aizrautīgu, mērķtiecīgu un labsirdīgu meiteni, kas ir gatava cīnīties par augstvērtīgiem mērķiem, mieru un ideāliem.

Jūlija ir ieguvusi trīs augstākās izglītības, tajā skaitā prestižo MBA grādu mārketingā vienā no pasaules labākajām biznesa skolām – Audencia Nantes, Francijā.

Foto: no personīgā arhīva

Pēc konkursa Jūlija atzīst, ka tas ir bijis labs piedzīvojums, kas devis iespēju iemācīties daudz ko jaunu, tostarp ieraudzīt dzīvi no pavisam citas puses, iepazīt pavisam citādāku kultūru un uzskatus, brīžiem mēģināt pārkāpt sev pāri, un noteikti ir stiprinājis pārliecību, ka savas idejas, mērķi un vērtības ir jāaizstāv, un jāmēģina katram vērst pasauli uz labo pusi un kaut ko dot no sevis, jo tas ir iespējams un tas notiek.

Jūlijai tika piešķirts «Miera ordenis», kas ir izgatavots no Korejas karā izšautajām lodēm un «peace ambassador» tituls, lai proklamētu mieru arī savā valstī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu