Dvēseliski atkailinātas slavenības jeb Pirelli kalendāra tapšanas aizkulises

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau drīzumā iznāks ikgadējais «Pirelli» kalendārs, kurā nu jau teju 50 gadus tiek bildētas pasaulē slavenas sievietes. Pagājušajā gadā leģendārais kalendārs savu filozofiju transformēja un glancēto bilžu vietā zvaigznes tika bildētas dabiskā skaistumā, bez fotošopa.

Šā gada kalendāra fotogrāfs ir Peters Lindbergs, kurš kalendāra relīzē uzsver, ka šis projekts ir balstīts nevis uz perfektiem modeļu ķermeņiem, bet gan jūtību un emocijām, izģērbjot mums tik zināmas sievietes līdz pat dvēseles dzīlēm. Jā, nenoliegsim, ka kosmētika un apģērbs nereti mums, sievietēm, ir arī aizsargbarjera vai vairogs, tāpēc tik ļoti neierasti jūtamies bez tā.

Šā gada kalendāra lappusēs sastapsim arī tādas zvaigznes kā Uma Tūrmane, Helēna Mirena, Nikola Kidmena, Lupita Njongo, Keita Vinsleta u.c. Dāmas sevi ļauj bildēt bez kosmētikas, tādējādi viņas redzēsim ar visām vecumam atbilstošajām krunciņām un ķermeņa nepilnībām.

Ieskaties, kā top unikālais projekts, kurā pasaules slavenības ir tik kailas, cik vien dvēseliski atkailinātas spēj būt.
Foto: publicitātes
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu