Sieviešu vientulības horoskops

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Katra sieviete sapņo satikt savu otro pusīti, apprecēties un nodzīvot ar to visu savu mūžu. Tomēr reizēm, lai kā arī sieviete censtos, tā šo savu sapni tā arī nespēj piepildīt. Dažas sievietes sevi mierina ar domu, ka to laime vēl ir tikai priekšā, bet citas savās attiecību neveiksmēs vaino nelabvēlīgu likteni. Iespējams, ka taisnība ir šīm sievietēm, tomēr pastāv iespēja, ka vismaz dažu vientulības iemesli ir meklējami kur citur. Piedāvājam iepazīties ar tām īpašībām, kas ir raksturīgas dažādu horoskopa zīmju sievietēm un kuras šīm sievietēm var traucēt veidot attiecības ar pretējo dzimumu.

Auni
Aunu zīmē dzimušas sievietes vientulības iemesli varētu slēpties tās amazones raksturā. Šajā zīmē dzimušajām sievietēm ir raksturīga vēlme savās attiecībās pašapliecināties. Tās lepojas ar katru «uzvarētu cīņu». Ja esi dzimusi Auna zīmē, tad tavas attiecības līdzinās boksa mačam. Auni pieder uguns stihijai, un jums gribas karstas attiecības, bet biežāk gadās, ka jūsu partneris tiek pie sāpīga apdeguma, bet jūs pati pie pārdzīvojumiem par izjukušām attiecībām.

Vērši
Vēršu zīmē dzimušai jaunkundzei attiecībās varētu neveikties tās pārlieku merkantilās pieejas dēļ. Vēršu zīmē dzimušai sievietei ir vajadzīgs vīrietis ar kvalitātes zīmi, turklāt tam bez ierunām ir jākļūst par šīs sievietes īpašumu. Un šajā jautājumā tās ir nepielūdzamas. Jūsu problēma ir tajā, ka vīrieši parasti nav gatavi kļūt par jūsu klēpja sunīti, bet jūs neesat gatava piekāpties pat ne par mata tiesu.

Dvīņi
Dvīņu sieviešu attiecību trūkumu var mēģināt skaidrot ar slēgtu telpu nepanesību, jo tieši tā Dvīņu sievietes uztver laulību. Vai tad kādam ir izdevies noturēt savās rokās gaisu? Dvīņu mainīgā daba pastāvīgi pieprasa jaunus iespaidus, un tas mēdz ietvert arī jaunus vīriešus. Un ir skaidrs, ka to ir gatavs paciest ne katrs vīrietis. Ja esi Dvīņu sieviete, kurai pastāvība nav īpaši raksturīga, tad mēģini oficiālas laulības aizstāt ar virtuālām attiecībām kādā iepazīšanās vietnē.

Vēži
Vēžu sievietes vientulībā varētu būt vainojams tas, ka tās ļoti nopietni uztver attiecības un tās savu mīļoto burtiski nomāc ar mīlestību. Turklāt Vēžu sievietēm piemīt grēciņš uzspiest savu viedokli. Vēžu zīmē dzimušos un dzimušās vada Mēness, un tas šīs sievietes padara arī viegli aizvainojamas. Jums ir vajadzīgs vīrietis, aiz kura muguras jūs justos kā aiz akmens sienas, tik diemžēl mūsdienās biežāk trāpās kartona šķērssienas.

Lauvas
Burvīgajām Lauvu zīmē dzimušajām sievietēm mēdz piemist kolosāla iedomība un dievišķas izredzētības sajūta. Turklāt Lauvu harismātiskā un ugunīgā enerģija pieprasa arī nepārtrauktu sajūsmu. Jūs no jebkura notikuma spējat radīt īstu izrādi. Un tas, vai tā būs traģēdija, melodrāma vai fantasmagorija, ir atkarīgs tikai no jūsu garastāvokļa. Tik par nelaimi ne visi vīrieši ir teātra cienītāji un reizēm nākas spēlēt tukšā zālē.

Jaunavas
Jaunavas var būt precētas ar savu darbu. Un, tiklīdz tās pievēršas attiecībām tā to ieradums koncentrēties uz sava mīļotā trūkumiem rada spēcīgu nepieciešamību šos trūkumus izlabot. Vēlme pēc kārtības ir jūsu ierastais stāvoklis, tik nav daudz tādu vīriešu, kuri vēlētos gulēt sterilā gultā. Biežāk rodas vēlēšanās aizbēgt.

Svari
Svari ir zināmi ar savu spēju novērtēt situāciju no dažādiem skatupunktiem. Svaru sieviešu problēma nav tajā, ka tām nebūtu no kā izvēlēties, viņām problēmas sagādā tas, ka, izvēloties vienu, tām būtu jāatsakās no citiem variantiem. Tad nu mēdz gadīties, ka laiks paiet, bet jūs joprojām meklējiet savu ideālo partneri. Ir vērts aizdomāties, cik ideāla esat jūs pati.

Skorpioni
Valdzinošās Skorpionu sievietes mīl tik dziļi, ka tas sāk biedēt to partneri. Turklāt Skorpioni prot atpazīt melus labāk par jebkuru melu detektoru, bet jautājumos, kas attiecas uz uzticību, Skorpioni nekādas pielaides nemēdz pieļaut. Aizskartā Skorpiones pašcieņa neļauj tai mierīgi dzīvot līdz pat brīdim, kamēr viņas pāridarītājs neizjutīs ellišķīgas mokas no tās indīgā dzēliena.

Strēlnieki
Apburošās Strēlnieku sievietes monogāmās attiecībās var justies nekomfortabli un tādēļ, kamēr vien ir tāda iespēja, tās cenšas no laulībām izvairīties. Strēlniekus vada Jupiters, kas tos ir apveltījis ar pārmērībām cerībās. Strēlnieku sievietēm ir nepieciešamas spilgtām krāsām piesātinātas attiecības. Tās var ilgi gaidīt, līdz pie apvāršņa parādīsies to sārtās buras, reizēm pat līdz sirmam vecumam.

Mežāži
Pie Mežāžu sieviešu vientulības var būt vainojama to vēlme veidot karjeru vai vēlme valdīt. Un abos gadījumos tās rīkojas visai skarbi. Bieži vien vīrieši nespēj sagraut to akmens sienu, kas sargā Mežāžu sieviešu tiesības uz vientulību. Mežāžiem ir grūti sākt uzticēties, sastrādāties un mīlēt, un tāpēc tām ir vieglāk, ja tās no emocionālām saitēm izvairās.

Ūdensvīri
Ūdensvīru sieviešu vientulības iemesli ir jāmeklē to nemierīgajā garā. Šīs sievietes mēdz dot priekšroku neformālām attiecībām bez saistībām. Tās lepojas ar savu unikālo individualitāti un izvēlas dzīvot, nesaprotot, ka tās nav piemērotas laulības dzīvei sava nepraktiskuma dēļ. Ūdensvīru sieviešu ekscentriskums padara tās vairāk piemērotas draudzībai, nevis laulībai.

Zivis
Sapņaino Zivju sieviešu brīvība var būt gan to apzināta, gan neapzināta izvēle. Zivis baidās kļūt atkarīgas, jo jebkurš cilvēks, ar kuru Zivīm rodas kāda ciešāka saite, iemitinās to dvēselē, vienlaikus aizmirstot novilkt savus netīros apavus. Zivis ir visnoslēpumainākā no visām horoskopa zīmēm. Tām patīk dzīvot bez noteikumiem, uzticoties tikai saviem instinktiem. Reizēm tām ir vienkāršāk aizstāt attiecības ar dzīvi ilūziju pasaulē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu