Jauns trakums plastiskajā ķirurģijā: miniatūri krūtsgali

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Par vienu no šā gada pieprasītākajām plastiskās ķirurģijas manipulācijām kļūšot krūtsgalu samazināšana, lēš jomas eksperti.

Ja par krūtīm mēdzot teikt: jo lielākas, jo labāk, tad par krūtsgaliem ne, raksta «Independent». Plastiskās ķirurģijas eksperti no «Plastic Surgery Group» atklāj, ka jau pagājušajā gadā par modīgu operāciju kļuva krūšgalu samazināšana. Šogad šī tendence vēl vairāk pieaugšot.

«Pagājušajā gadā mēs krūšgalu samazināšanas operācijās pieredzējām 30% pieaugumu. Šādas operācijas veica gan vīrieši, gan sievietes. Uz krūšgaliem izmēru kopumā patlaban ir daudz lielāks fokuss,» atklāj plastiskais ķirurgs Mo Akhavani.

«Sievietes krūšgalu jautājumā pie mums vēršas ar dažādām problēmām: pārāk lieli, pārāk mazi, pārāk «kautrīgi» jeb uz iekšu ierauti,» viņš stāsta.

«Plastic Surgery Group» veikta aptauja rāda, ka cilvēki par vizuāli pievilcīgiem mūsdienās uzskata mazus krūšgalus. Aptaujātie, kuriem tika rādīti attēli ar dažāda izmēra krūšgaliem, par pievilcīgākajām atzina krūtis, kurām krūšgali aizņēma līdz 25-30% no kopējā krūšu izmēra.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu