7 iemesli, kāpēc Nissan Juke ir domāts dāmai - personībai!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viņa ir pievilcīga, simpātiska un ar savu stila «odziņu». Tā neatvairāmi un graciozi kustas. Piemīt raksturs, kurā apvienojas uzticama stabilitāte, sportiskais gars un arī koķetais dumpinieciskums. Vēlies iepazīties? Tā ir Nissan Juke automašīna, kuru ir vērts uzrunāt kā savu labāko ikdienas draudzeni. Pamēģini!

 
Foto: Publicitātes foto

Tu esi personība – tu radi savu individualitāti!

Drosme atšķirties ir katras spilgtas personības pamatā. «Es gribu kā nevienam» vairs nav tikai kaprīzu princešu ikdienas sauklis – tā ir iezīme, kas tevi veido par to, kas esi! Šim faktam nu jau vairs nespēj pretoties nedz modes nami, nedz tehnoloģiju un pat auto pasaule. Nissan dizaina studijas radošā Color Packs līnija automobiļa salonam un eksterjeram ļauj tev pašai personalizēt savu sapņu auto. Un tas notiks jau pašā JUKE rūpnīcā!

Foto: Publicitātes foto

Ar dažiem peles klikšķiem tu topi pati par sava dzīvesstila auto dizaineri, kura, gluži kā veidojot unikālu mākslas darbu, pavēl konkrētai krāsai apvienoties ar auto tehniskajām specifikām. Tu vari izvēlēties sava auto apdari, audumus, sānu uzlikas, pieskaņotus 18 collu vieglmetāla diskus utt. Gluži kā nolakot sarkanus nadziņus vai piemeklēt atbilstošus aksesuārus sev tīkamam koptēlam, tu tagad vari arī savu auto radīt pēc sava imidža un patikas.

Pamēģini, paspēlējies, un tu sapratīsi, cik šī savas dzīvesstila dizaineres pieredze ir unikāla… Radi savu aizrautību!

Foto: Publicitātes foto

 
Foto: Publicitātes foto

Izskats - katras dāmas vizītkarte!

Nissan krosovers savā izskata stila daudzveidībā apvieno gan izteiksmīgu glamūru un šiku, gan arī nedaudz sportiskas agresivitātes, kas liks atskatīties! Auto izskats kādam var šķist mazliet neierasts, bet, zinot, ar kādu rūpību japāņi rada savu tehnisko mākslu, tā izskats šķiet kā īpaša pērle, ar, kuru atšķirties pelēkajā lielpilsētas ikdienā. Ja esi dāma, kurai tīk baudīt uzmanību un kas savu statusu vienmēr ir gatava prezentēt arī pilsētas ielās, - iespējams, ka esi atradusi savu liktenīgo auto...

 
Foto: Publicitātes foto

Mazliet pipariņu - auto mīl ātrumu...

Viņa ne vien labi izskatās, bet arī spēj pārsteigt un liek paātrināties pulsam! Šādi var runāt ne tikai par tevi, bet arī tavu auto. Arī sievietēm patīk ātrums, kas iet roku rokā ar drošību.

Šo baudu «uzņemt tempu» sniedz ne vien centrālā konsole, kuras radikālajam dizainam iedvesma gūta no itāļu sporta motocikla, bet arī apaļās mērinstrumentu ciparnīcas, kas palīdz kontrolēt gan auto rādītājus, gan tavu adrenalīnu. Viss acu priekšā, kas ir ērti un stilīgi izskatās.

Sporta sēdekļu, stūres un pārnesumu pārslēga uzgaļa unikālās nošuves (izņemot automātisko transmisiju Xtronic) tev nodrošina arī labāku kontaktu ar automobili, bet speciāli polsterētie sēdekļi palīdzēs noturēt ķermeni vietā ātra braucienu laikā, kā arī vairos paša brauciena eleganci.

Foto: Publicitātes foto
 
Foto: Publicitātes foto

Gudra un ērtāka braukšana. Arī pilsētniecei laukos!

Šis auto ir saprotošs, uzticams un neaizstājams tavs palīgs. Lūk, pāris lietu, kuras braukšanu atvieglo. Ļauj Nissan Juke palīdzēt tavai braukšanas prasmei un pieredzei. Kā saka, dubults neplīst!

Griezes vektorēšanas sistēma - tas nozīmē, ka pagriezienā šī vairāku sensoru sistēma automātiski sadala auto aizmugures riteņu jaudu starp labo un kreiso pusi atkarībā no tā, kuram ritenim tā ir nepieciešama vairāk, tāpēc jebkādu virziena maiņu var paveikt vienmērīgi un droši.

Apkārtskata monitors - jeb tavs «piesedzējs» no visām auto pusēm. Apkārtskata monitora četras kameras nodrošina virtuālu 360º skatu uz tavu automobili no «putna lidojuma» skatpunkta, kā arī vari izvēlēties pietuvinātu skatu no priekšpuses, aizmugures un sāniem. Tas ir neatsverams palīgs, ja apkārtnē pēkšņi uzrodas kāds kustīgs šķērslis, piemēram, iepirkumu ratiņi. Kustīgu objektu noteikšanas sistēma uzmana tavu JUKE apkārtni un brīdina par tuvumā konstatētiem kustīgiem objektiem.

Nissan dinamiskās kontroles sistēma - Nissan JUKE ir krosovers, kas spēj lieliski pielāgoties jūsu noskaņojumam, pateicoties automobilī esošajam «dubultajam aģentam». Ar vienu intuitīvo vadības slēdžu komplektu varat mainīt stūres un droseles reakciju atkarībā no tā, cik sportiski tobrīd vēlaties braukt. Pārslēdzot ekrānu, ar to pašu vadības slēdžu komplektu iespējams iestatīt gaisa temperatūru automobiļa salonā.

Foto: Publicitātes foto
 
Foto: Publicitātes foto

Vieta ne tikai rokassomiņai un šopinga maisiņiem

Lai gan sākotnēji Nissan JUKE kravas nodalījuma ietilpība nešķiet nemaz tik liela, pārzinot šā auto bagāžas nodaļas iespējas, tu būsi patīkami pārsteigta. Patiesībā tas ir pat saņēmis segmentā labāko bagāžnieka ietilpības novērtējumu!

Ietilpību vēl vairāk papildina 2 līmeņos regulējamā bagāžas nodalījuma grīda. Ja otrā sēdekļu rinda ir vertikālā stāvoklī, bet bagāžas nodalījuma grīda zemākajā pozīcijā, aizmugurē bagāžai ir ļoti daudz vietas. Nolokiet sēdekļus, un grīdu varēsiet noregulēt augstākajā pozīcijā, lai iegūtu pilnīgi gludu virsmu savai bagāžai.

Kā zināms, mēs, sievietes, mīlam medīt savai ģimenes ligzdiņai visu to labāko,

tāpēc būtiski ir apzināties, ka uz savu auto vari paļauties, ja mājās pēkšņi nāksies vest, piemēram, spoguļgaldiņu...
Foto: Publicitātes foto
 
Foto: Publicitātes foto

Elementāras lietas, kas padara ikdienu elegantāku!

Nissan Juke augstais klīrenss ne vien ļauj braukt pa ceļiem ar mainīgu reljefu, bet arī tev nodrošina ērtu iekāpšanu un izkāpšanu no salona.

Tas var šķist sīkums, bet, ja esi ceļā uz ballīti, kur dress code pieprasa kokteiļkleitu, - kā tu sevi redzi izkāpjam no īpaši zema auto?

Nākamā patīkamā lieta - Nissan inteliģentā atslēga ļauj atslēgt un aizslēgt durvis, neizņemot atslēgu no kabatas. Arī dzinēja iedarbināšanai atslēga vairs nav nepieciešama, jo to varēs paveikt ar vieglu pieskārienu motora iedarbināšanas pogai. Šādu sistēmu parasti saistām ar lielākiem un krietni dārgākiem auto, taču Nissan to neliedz arī mazā Juke lietotājām; gluži tāpat kā bīdāmu stikla jumtu, multimediju sistēmu ar navigāciju, kas neļaus apmaldīties, iespēju variēt ar braukšanas režīmiem no ekonomiska līdz īpaši sportiskam u.c.

Foto: Publicitātes foto
 
Foto: TVNET

Neticami - acīmredzami: smuki un praktiski!

Parasti ir tā: ja kāda lieta raksturojama kā skaista, praktiskā aspekta tajā ir maz. Taču tas nav attiecināms uz šo auto.

Praktiska sieviete noteikti novērtēs Juke dīzeļdzinēja efektivitāti un ekonomiskumu.

Tā ir iespēja ietaupīt, neupurējot braukšanas dinamiku. Ja gribas ko nedaudz klusāku, tad mazajam Nissan krosoveram pieejami vairāki benzīna motori, savukārt, ja sevī jūti sportiskas, azartiskas braukšanas cienītāju, atceries, ka Juke ir arī sportiskā versija RS.

Tagad, kad tuvojas ziemas beigas, varbūt nav aktuāli, taču Juke ir pieejama arī inteliģentā pilnpiedziņa. Situācijās, kad velkošie priekšējie riteņi netiek galā ar uzdevumu, daļa motora vilkmes automātiski tiek novadīta aizmugurējai asij un auto brīvi raujas uz priekšu pat uz apledojuša ceļa vai sniegā.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu