Kuras ir iemīļotākas vietas Rīgā? Atklāj Lelde Lietaviete, Dita Grauda un Alina Kellere

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Dažkārt šķiet, ka mūsdienu sieviete ir apveltīta ar maģisku spēju paspēt visu un bez grūtībām orientēties urbānajos džungļos. Viņas ikdiena paiet starp darbu, mājām, ģimeni, hobijiem, sportu, laiku draugiem un vērtīgajiem mirkļiem sev. Katrai sievietei savā pilsētā ir īpašas takas, kuras atbalso viņas ritmu un individualitāti. Uzzini, kuras Leldei, Ditai un Alinai ir iemīļotākās vietas sportošanai, pusdienlaikam, atpūtai un romantikai.

 
Foto: publicitātes

Leldes pilsēta: Ziedoņdārzs, LNMM, Andrejsalas mols u.c.

Lelde Lietaviete

Ziedoņdārzs

Vieta skriešanai un laiskām pastaigām. Šis Rīgas parks ir nesen renovēts un šobrīd kļuvis ļoti mājīgs un sakopts.

Restorāns «Terra»

Šī ir vieta, kurp vismaz reizi nedēļā dodos pusdienās. Ēdienkartē ir veselīgi vietējo zemnieku produkti, kurus katrs var kombinēt pēc savām vēlmēm un patikas. Atmosfēra ir ļoti draudzīga, kā arī interjera iekārtojums pārdomāts un estētisks.

Foto: publicitātes

Kafejnīca «Mākonis»

Vieta, kur ar draudzenēm nobaudīt kādu gardu kokteili, kā arī labi pavadīt laiku, piedaloties darbinieku organizētajā mūzikas minēšanas konkursā «Chancers». Kvalitatīvi un jautri pavadīts vakars garantēts!

Latvijas Nacionālais mākslas muzejs

Muzejs šobrīd ir viena no manām iecienītākajām vietām, un noteikti ieteiktu to apmeklēt! Muzeja ēka pati par sevi ir brīnišķīgs arhitektūras piemineklis, un daudzveidīgais izstāžu un ekspozīciju piedāvājums spēs aizraut ikvienu apmeklētāju.

«Galerija Istaba»

Latviešu dizaina veikaliņš un kafejnīca - divi vienā. Ja kādam no maniem mīļajiem ir svētki, tad «Galerija Istaba» ir labākā vieta, kur atrast stilīgas apsveikumu kartītes.

Foto: publicitātes

RīgaTV 24 studija (Blaumaņa iela 32)

Lai gan tā ir mana darba vieta, es vēlos to atzīmēt, jo tā ir vienīgā mediju iestāde, kur ikviens interesents var nākt skatīties raidījumus tiešraidē, iedzert kafiju un, ja ir vēlme, arī aprunāties ar raidījumu viesiem (mūziķiem, māksliniekiem, politiķiem). Pie tam - tas neko nemaksā!

Andrejsalas mols

Ļoti jauks galamērķis, kur doties pavasara izbraucienā ar velosipēdu. Industriālā vide pašā Rīgas centrā ir tā vērta, lai to izpētītu.

DCH studija

DCH studijā strādā forši, atsaucīgi un profesionāli treneri, kuri vienmēr liek justies gaidītai.

 
Foto: publicitātes

Ditas pilsēta: StockPot, Māras dīķis, Mežaparks u.c.

Dita Grauda

Sporta klubs «Centrs»

Šajā sporta klubā regulāri sportoju, tur strādā mana trenere Juta Ivanova. Man ļoti patīk tur esošā pilsētas sajūta un cilvēki, kuri visi kopā sporto.

Skanstes iela

Siltākā laikā izvēlos skriet pa Skanstes ielu, jo tur nav pārāk liela satiksme un ir patīkama, ērta vide. Saulainās dienās tur var lieliski baudīt labo laiku, gaismu un mazliet dabas.

Foto: publicitātes

Pusdienu vieta «StockPot»

Maza vietiņa, kur var ļoti garšīgi paēst. Tur var atrast gan veģetārus ēdienus, gan dažādu valstu tradicionālas maltītes. «StockPot» mēdz būt gara rinda, tomēr ir vērts to izstāvēt un sagaidīt patiešām garšīgu ēdienu.

Restorāns «Mr. Fox»

Vieta ar skaistu un priecīgu interjeru, kā arī garšīgu, veselīgu un tīru ēdienu.

Māras dīķis un Arkādijas parks

Lieliska pastaigu vieta! Kad biju maziņa, braucu ciemos pie vecvecākiem un pastaiga gar Māras dīķi un pa Arkādijas parku parasti bija liels piedzīvojums – kalniņi, ielejas, dīķis un pīles. Harmoniska vieta gan lieliem, gan maziem.

Foto: publicitātes

Andrejosta - Spīķeru promenāde

Brīnišķīgs pastaigu maršruts ar savu atmosfēru – kāds skrien, skeito skeiteri, pastaigājas pārīši...

Mežaparks

Iespēja pabūt tuvāk dabai tepat Rīgā - svaigs gaiss, koki, Ķīšezers.

Vecrīga

Klasiska vieta vēsturiskas sajūtas ķeršanai un arhitektūras baudīšanai.

 
Foto: publicitātes

Alinas pilsēta: Operas skvērs, bibliotēka, Mio u.c.

Alina Keller

Krastmala

Man ļoti svarīgs ir ūdens tuvums, tāpēc labprāt pastaigājos gar Daugavas krastmalu.

MyFitness Berga Bazārs

Šajā sporta klubā ir lieli logi, pa kuriem var baudīt skatu uz ielu. Šobrīd tas atgādina par vasaras tuvošanos un to, ka nepieciešams vairāk sportot. Īpaši esmu iecienījusi zumbas nodarbības, jo man ļoti būtiska ir ķermeņa un prāta harmonija.

Foto: publicitātes

Restorāns/Café Mio

Lieliska vieta, lai tiktos ar draudzenēm vai ārzemju viesiem. Tur ir ļoti skaists interjers un patīkama atmosfēra.

Skyline bārs

Radisson Blu Hotel Latvija 26. stāvā iespējams baudīt gardus kokteiļus un vērot mūsu pilsētu no pašas augšas.

Operas skvērs

Operas skvērs ir mans mīļākais parks, kā blogere bieži tur esmu organizējusi fotosesijas. Interesanti, ka tur pat dažkārt veidojas rinda, lai uztaisītu labāko fotogrāfiju! Mani lasītāji no ārzemēm bieži mēdz jautāt, kas ir šī skaistā vieta. Savukārt turpat blakus esošajā restorānā «Kolonāde. Mūsu stāsti..» kopā ar draudzenēm mēdzu iedzert glāzi vīna.

Foto: publicitātes

Latvijas Nacionālās bibliotēkas āra laukums

Moderna, urbāna vide un pelēko toņu spēle, kas lieliski izskatās bildēs.

Konceptveikals «BOLD»

Nesen atvēries veikals, kurā var atrast visforšākās un visstilīgākās lietas visā Rīgā. Drēbes, aksesuāri, apavi no dažādu dizaineru piedāvājuma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu