Trīs dāmas atklāti par savu ikdienas pavadoni «Nissan Juke»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skaistas, pašpārliecinātas, mērķtiecīgas, ar veiksmīgu karjeru, ģimeniskas un drosmīgas. Kas varētu vienot šādas sievietes, kuras cita citu nepazīst? Tā ir Nissan Juke automašīna! Uzzini, kāpēc šīs dāmas izvēlējās savu ikdienu pavadīt kopā tieši ar šo auto modeli un kas ir tās vērtības, kuras viņas šajā Juke vērtē visaugstāk!

Vēlies izmēģināt Nissan Juke? Uzraksti, kurp Tu aizbrauktu ar Nissan Juke, ja Tev būtu iespēja to iegūt uz veselu nedēļas nogali, un varbūt tieši Tev būs tāda iespēja!

Atbildi šeit! >

Evija Unama: Nissan Juke ir pārliecinātas sievietes auto!

  • Nodarbošanās - radio žurnāliste
  • Nissan Juke īpašniece 6 mēnešus
  • Auto krāsa - sarkana

Nissan Juke manā īpašumā nonāca pirms pusgada. Teorētiski pietiekami ilgs laiks, lai pamanītu visus plusus un mīnusus. Sākšu ar to, ka laikā, kad tas vispār pirmoreiz parādījās ielās, arī biju starp tiem, kas vīpsnāja par šā auto virsbūves dizainu.

Nu pārāk uzkrītošs un pārāk dīvains. Biju klasisku līniju piekritēja.

Visus auto, kas bija mazāka gabarīta, uzskatīju par nedrošiem. Vasarā lūkoju pēc jauna auto, tāpēc pētīju dažādus tirgus piedāvājumus, arī starp lietotiem auto. Noteicošais, protams, bija cena un tajā iekļautie «labumi». Bet lietots auto ir lietots. Piedevām – sievietei šāds pirkums bez uzticama mehāniķa blakus rezultātā var izmaksāt astronomisku summu. Tāpēc Norde salona skaļā reklāma par akciju Juke mašīnām lika papētīt šo auto daudz tuvāk. Arī draudzenes atsauksmes, kura jau pāris gadu brauc ar Juke, nostrādāja par labu šim Nissan modelim.

Iesākumā metu aci uz bāzes modeli, tomēr, ieklausoties tirgotāja argumentos, ļāvos pierunāties uz dažām ekstrām.

Tagad klusībā pateicos, ka saprāts bijis tai brīdī ar mani. Noder gan atpakaļskata kamera, gan vieta kur iespraust flešku ar savu mūziku. Tāpat man svarīga ir ērta sēdēšana. Esmu ar savu Odziņu (jā, viņa jau ir «nokristīta») vizinājusies gana garus gabalus un varu apgalvot, ka diskomforta ķermenī pēc tiem nav. Mugura nesāp. Iespējams, ka aizmugurē sēdošiem būtu kas cits sakāms, jo tur ļoti plaši nav, bet līdz šim neviens nav sūdzējies. Starp citu - joprojām uzjautrinos, kad tie, kam paredzēts aizmugurē sēdēt, cenšas tur ierāpties caur priekšējām durvīm, jo nemāk atrast kičīgo rokturi un ir pārliecināti, ka šī mašīna ir ar divām durvīm!

Pilsētā šis auto ir žiperīgs, viegli vadāms un manevrējams, arī ļoti ērti noparkojams.

Jo īpaši ar atpakaļskata kameras palīdzību, superīgākā lieta! Un apmales – man vairs nav bail no apmalēm un norauta bampera. Neviena nav par augstu! Uz lielceļa gan pie mašīnas jāpierod. Joprojām ir brīži, kad, iebraucot risēs, vai uz slidenāka ceļa, sajūta nav omulīga. Bet ticu, ka tas ir laika jautājums. Jo īpaši, ja iepriekš ir braukts ar daudz lielāka izmēra auto. Šī nedrošība liek izvēlēties nepārkāpt noteikumus, tātad – arī ekonomēt uz sodiem un ar degvielas patēriņu. Par pēdējo var teikt – šis auto ir ekonomisks. Iesākumā biju pārsteigta, ka bāka Juke ir mazmazītiņa. Baidījos, ka garākos pārbraucienos dabūšu kanniņu vadāt līdzi, ja nu nedavelk līdz nākamajam DUS. Tagad par savu aušību uzjautrinos.

Apgalvojumam «Juke ir sieviešu auto» piekrītu pilnībā.

Piedevām – pārliecinātu sieviešu auto. Jo auto vizuālais risinājums ir ne tikai stilīgs, bet arī, manuprāt, «ar raksturiņu». Vīrietis pie Juke stūres vienmēr izskatīsies kā aizņēmies to no savas meitenes.

Nissan Juke saimniece - Elīna
Nissan Juke saimniece - Elīna Foto: no personīgā arhīva

Elīna Rudzīte: vienīgā automašīna, kas atbilst prasībām, ir Nissan Juke

  • Nodarbošanās - pārdošanas vadītāja
  • Nissan Juke īpašniece 2 gadus
  • Auto krāsa - melna

Mašīnu izvēlējos, jo bija nepieciešams neliels krosovers, ar kuru ērti pārvietoties pa pilsētu. Līdz tam pārvietojos ar lielāku automašīnu, tomēr laika gaitā radās vēlēšanās mašīnu mainīt, jo, lai gan braukšanas kvalitāte pilnībā apmierināja, parkošanās pilsētā man radīja apgrūtinājumu. Izvēloties jauno mašīnu, galvenie kritēriji bija automašīnas klīrenss, lai nemazinātos braukšanas kvalitāte, kā arī mazāks izmērs parkošanās ērtības nodrošināšanai.

Izpētot auto tirgū pieejamās automašīnas, nācās secināt, ka vienīgā, kas atbilst prasībām, ir Nissan Juke. Lai arī vizuāli šis auto nav klasisks, šoreiz prioritāte bija manas autovadītājas vajadzības. Pirkums tika rūpīgi izvērtēts, vairākas reizes izbraucu ar Nissan salona automašīnu pilsētā, lai pārliecinātos par tās saderību ar manām prasībām. Paldies sakāms arī pārdevējam par korekti sniegto konsultāciju un labākā piedāvājuma sagatavošanu. Ļoti patīk apkārtskata kamera, kas braukšanu atpakaļgaitā un parkošanos padara īpaši ērtu.

Ja būtu jāizvēlas jauns auto, šī funkcija būtu viena no vissvarīgākajām.

Vadības panelis ir ērts, navigācijas karte ir diezgan precīza. Ļoti patīk tas, ka ir iespējams telefonu savienot ar mašīnas audiosistēmu, izmantojot bluetooth, un atskaņot mīļāko mūziku arī ar Spotify. Ar automašīnu braucu jau otro gadu un esmu pilnībā apmierināta. Remonta servisā Nissan centrā esmu vērsusies, veicot kārtējās apkopes. Paldies speciālistiem Nissan servisā,

klientu apkalpošanas līmenis ir augsts, novērtēju, ka speciālisti rūpējas par klientu noturēšanu.
Nissan Juke saimniece - Anete
Nissan Juke saimniece - Anete Foto: no personīgā arhīva

Anete Mizga: Nissan Juke ir manas ģimenes auto!

  • Nodarbošanās - ziņu aģentūras žurnāliste
  • Nissan Juke īpašniece 2 gadus
  • Auto krāsa - gaiši pelēka

Var teikt, ka Nissan ēru mūsu ģimenē aizsāka mamma un tieši ar Nissan Juke. Pirms trim gadiem, meklējot jaunu auto un ieskatoties «Džūka» lielajās, mīļajās, mazliet izvalbītajās acīs, mamma saprata, ka tieši Juke būs īstais. Pēc tam pie Nissan tika tētis. Tagad ar Nissan braucu arī es, savukārt mēnesi atpakaļ mamma no Nissan centra izrullēja jau ar savu nākamo Nissan - šoreiz Micra.
Ja tieši par Juke - trīs gadu laikā tas ne reizi nav pievīlis, ir pierādījis, ka ir pietiekoši gudrs, lai nenomaldītos «eirotripos», tas palīdz noparkoties atpakaļgaitā un tā bagāžniekā var ietilpināt divus buldogus (vienu amerikāņu, otru franču).

Tas ir lielisks auto pilsētas meitenei, kurai patīk arī laiku pa laikam aizšaut ar suņiem uz mežu

un kura mēdz izdomāt, ka pati var atvest no veikala, piemēram, jaunu skapi, - Juke ir ietilpīgāks, nekā izskatās.

Mans «Džūks» ir vīrietis, nu, es viņu uzrunāju un par viņu runāju vīriešu dzimtē :)
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu