«Rīga Plaza» darbosies «Sieviešu dienas rallija» EXPO

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šogad no 27. februāra līdz 2. martam jau otro gadu darbosies «Sieviešu dienas rallija» EXPO. Dalībnieces, kuras nav izvēlējušās opciju auto uzlīmes (starta numurus) saņemt ar pasta pakalpojumu starpniecību, katru dienu no plkst. 10.00 līdz 21.00 tās varēs saņemt rallija stendā modes un izklaides centrā «Rīga Plaza».

«Sieviešu dienas rallija» EXPO atradīsies netālu no «Rīga Plaza» informācijas centra, iepretim ieejai «Londona». Tajā varēs ne tikai saņemt aploksni, kurā ir divi starta numuru komplekti un pamācība, kā tās pareizi lietot, bet arī varēs uzzināt atbildes uz jautājumiem par gaidāmo pasākumu.

Obligāti līdzi jāņem izdrukāta dalībnieka reģistrācijas apliecība, kurā ir redzams jūsu ekipāžas starta numurs un komandas nosaukums, reģistrēto dalībnieču vārds, uzvārds, kā arī personu apliecinošs dokuments – pase vai ID karte.

Aicinām dāmas jau laikus ieplānot braucienu uz modes un izklaides centru «Rīga Plaza»! Izņemot uzlīmes iepriekš, varēsiet automašīnu sagatavot rallijam ātrāk un starta pilsētā ierasties vēlāk, proti, sākot no 8.00 rītā.

Atbildīgais satiksmes regulators pie iebraukšanas stāvlaukumā (Jēkabpils Vecpilsētas un Viestura ielas laukuma teritorijā un Tukuma ledus halles laukuma teritorijā) ekipāžai norādīs sektoru, kurā jānovieto auto. Pēc tam būs jādodas uz Jēkabpils tautas namu/Tukuma ledus halli, lai reģistrācijā parakstītu drošības vaiveri, saņemtu dalībnieču kartītes, «Sieviešu dienas rallija» sadarbības partneru sagādātos pārsteigumus.

Papildināta informācija ar konkrētiem ierašanās laikiem un precīzu dienas programmu būs iekļauta «Sieviešu dienas rallija» Gidā, kuru dalībniecēm nosūtīs organizatori ne ātrāk kā 1.martā.

_____________

«Sieviešu dienas rallijs» oficiālā degvielas uzpildes stacija «Neste», finišs un vakara ballīte nemainīgi - modes un izklaides centrā «Rīga Plaza». Galveno balvu nodrošina tūroperators «TezTour». Partneris «Latvijas Gāze». Atbalsta «Bioderma», «Car SPA Cafe», «Nutriless», «Blue Box», «Gosh», «Pūre šokolāde», «Krown», «OnePlate» un Dr.Mauriņa Lāzermedicīnas klīnika. Informē radio «StarFM» un portāls TVNET.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu