Nevainība par 16 000 latiem (36)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Kāda Jaunzēlandes studente, kas izsolīja savu nevainību, lai samaksātu par mācībām augstskolā, trešdien paziņojusi, ka pieņēmusi 45 000 Jaunzēlandes dolāru (16 000 latu) piedāvājumu no kāda "labvēļa".

19 gadus vecā sieviete piedāvāja savu nevainību sludinājumu vietnē "ineed.co.nz" un saskaņā ar viņas vārdiem saņēmusi vairāk nekā 1200 piedāvājumus. "Esmu pieņēmusi piedāvājumu par vairāk nekā 45 000 dolāru, kas ir daudz vairāk, nekā biju cerējusi," atklāja studente savā mājaslapā, izsolei noslēdzoties. "Paldies visiem tiem 30 000 cilvēku, kas apskatīja manu sludinājumu, un visiem tiem, kas izdarīja 1200 solījumus."

Sludinājumā jauniete sevi aprakstīja kā pievilcīgu, veselīgu un labā formā, kā arī norādīja, ka nekad nav stājusies seksuālās attiecībās. Viņa neatbildēja uz mediju aicinājumiem sniegt interviju, taču vietnes īpašnieks Ross Makenzijs ir apstiprinājis, ka ir notikusi transakcija. Tā kā Jaunzēlandē nav nelikumīgi piedāvāt seksuālus pakalpojumus par naudu, Makenzijs norādīja, ka nav bijis nekāda pamata jaunietes sludinājumu nepieņemt.

Komentējot šo sludinājumu, Jaunzēlandes organizācijas "Parents Inc." pārstāvis Brūss Pilbrovs norādīja, ka ir ārkārtīgi skumji, ka sievietei ir jāpārdod sevi, lai samaksātu par mācībām, tikmēr seksologs Blērs Bišops to nodēvējis par "jaunu seksa pakalpojumu formu".

Ketrīna Hīlija no Jaunzēlandes Prostitūtu apvienības aicinājusi jaunieti sazināties ar organizāciju, lai saņemtu praktiskus padomus par seksa pakalpojumiem.

Komentāri (36)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu