Naudas pieburšanas paņēmieni

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr/tinou bao

Ja esi no tām, kas tic mazām burvestībām, vēlamies tev ieteikt dažus pavisam mazus, bet vērtīgus paņēmienus, kā pieturēt naudiņu makā, kā arī pievilināt to nākotnē. Gribi tici, gribi ne, bet šie nelielie maģiskie rituāli patiešām palīdz naudai atrast ceļu uz tavu maciņu, atliek tikai noticēt, un redzēsi - tev izdosies.

Cieni savu naudas maku. Tavs naudas maks ir tavas naudiņas mājas. Varbūt šķiet smieklīgi, bet arī šajā mājā jābūt kārtībai.

Izmet no maka visu lieko - vecus čekus un citas tur nepiederošas lietas.

Naudu nekad neturi makā saburzītu - iztaisno banknotes un sakārto tās augošā secībā. Tā tu izrādīsi naudai cieņu. Papīra naudai ir savs nodalījums - neliec to vienā nodalījumā ar bildītēm, vizītkartēm vai čekiem.


Naudu vajag tērēt. Lai arī šķiet - tagad tā būtu jātaupa kā nekad agrāk, zelta likums paliek zelta likums - tu nedrīksti visu bāzt zeķē - lai naudas enerģija plūstu, tā šad tad tā ir arī jātērē. Šeit gan jāsaka - vēlams tērēt un laist apgrozībā īstu, ne virtuālu naudu. Tā kā drošības apsvērumu dēļ ieteicams skaidru naudu makā neturēt, to īsi pirms tērēšanas vari izņemt no bankomāta.


Naudu vajag pārskaitīt. Tāpat naudu ļoti vēlams paturēt rokā un rūpīgi pārskaitīt, arī tā tu aktivizēsi naudas enerģiju.


Nepērc vislētākās lietas. Ja vien iespējams,

nedzīvo ar domu, ka tev jāiztiek tikai ar vislētākajām lietām.

Ja tevi apmierina lētās lietas kvalitāte un esi to pieradusi lietot, neizvēlies citu, bet ikdienā neiepērcies, skatoties tikai uz izdevīgāko piedāvājumu, - palutini sevi un nopērc ko dārgāku. Ja būsi sakoncentrējusies tikai uz zemajām cenām un taupīšanu, nauda nospriedīs, ka tā tev nemaz nav vajadzīga un ka vari iztikt ar tādu mazumiņu vien. Raidi signālu kosmosā - es vēlētos tērēt vairāk un, kad iespējams, to arī daru. Man nauda patīk, un es to patiesi gaidu.


Naudai īpaši tīk sarkani maki. Ja tev nav pretenziju pret sarkanu maku - izvēlies tieši tādu. Šādā makā naudai patīk dzīvot vislabāk, jo sarkanajai krāsai ir maģiskas naudas pievilināšanas spējas. Ja tev nav sarkana maka, ieliec makā ko sarkanu, piemēram sarkanu diedziņu. Sarkans diegs tiek lietots arī citos rituālos.


Zvīņas makā. Protams, bez ievērības nevaram atstāt arī maģisko zvīņu rituālu Vecgada vakarā. Gada beigās izmet vecās zvīņas un ieliec makā jaunas, nēsā tās tur visu gadu. Runā, ka palīdz.


Vai arī tu zini kādu naudas pieburšanas paņēmienu?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu